17 Eylül 2011 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bu Cumartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Bizim Yenge (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 1 7.1%
  • Yahşi Cazibe (ATV)

Oy: 2 14.3%
  • Al Yazmalım - Tekrar (ATV)

• Hakan Bey (ATV)

Oy: 3 21.4%
  • İffet (Star)

Oy: 9 64.3%
  • Hayrettin (Star)

• Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

Oy: 5 35.7%
  • Lale Devri (Fox)

Oy: 4 28.6%
  • Şefkat Tepe (STV)

• Diğer (Lütfen belirtin)

Oy: 0 0.0%
  • TV izlemedim

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
şanslı masa eski şanslı masa
bizim yenge düşüşte dizi daha çok düşebilir
yahşi cazibe de geniş aile gibi olur reyting bakımından yavaş yavaş düşüyor
lale devri eskisi gibi olmasa dahi güçlü rakipleri karşısında iyi reyting almış
firar star için çok iyi reytingler aldı firar olmasaydı cumartesi günleri çok geride kalırdı star
yeteniksiniz türkiye hileyle zirveye oturmuş

o zamanlara bakıyorsan papatyam 7 reyting bile alıyordu o zamanlar star bu kadar kötü değildi starin en kötü zamaninda 8 reyting aldı karşısında hanımın çiftliği vardı daha dizi vardı ama hatırlamıyorum sonuçta 14 reyting rekoru geniş ailede ve senelerce hiçbir dizi 14 reytinge çıkamadı yahşi cazibe bizim yenge vs diziler dahil

o zamanlara bakıyorsan papatyam 7 reyting bile alıyordu o zamanlar star bu kadar kötü değildi starin en kötü zamaninda 8 reyting aldı karşısında hanımın çiftliği vardı daha dizi vardı ama hatırlamıyorum sonuçta 14 reyting rekoru geniş ailede ve senelerce hiçbir dizi 14 reytinge çıkamadı yahşi cazibe bizim yenge vs diziler dahil

ben onu demiyorum ki sana:)

şanslı masa eski şanslı masa
bizim yenge düşüşte dizi daha çok düşebilir
yahşi cazibe de geniş aile gibi olur reyting bakımından yavaş yavaş düşüyor
lale devri eskisi gibi olmasa dahi güçlü rakipleri karşısında iyi reyting almış
firar star için çok iyi reytingler aldı firar olmasaydı cumartesi günleri çok geride kalırdı star
yeteniksiniz türkiye hileyle zirveye oturmuş

Firar değil İffet olmasın :D

Bir de Şanslı Masa eski Şanslı Masa olmaktan çok uzak bence :)

Yetenek Sizsiniz Türkiye her zaman ki gibi kısa kısım zirvede. Acun bu programı bu sayede yıllarca sürdürebilir.
Yahşi Cazibe için tehlike çanları çalıyor. "Balık baştan kokar." ATV'nin hiç bir yapımında potansiyel yok. Zirve için yarışan dizisi yok. Yahşi Cazibe 22.00'ye alınmalı. :)
Lale Devri geçtiğimiz hafta sert bir düşüş yakalamıştı ki bu hafta rakiplerinin de artmasına rağmen sert bir yükseliş ile FOX'un yüzünü güldürdü. Tabii A/B grubunda kanal sıralaması bakımından FOX'un işi hala zor ama iyi bir seyirde devam ediyorlar kanal olarak işlerine.
Bizim Yenge'de geçen hafta düşüşte idi, bu hafta da düşüşte. İzleyici kitlesini yarı-yarıya kaybettiğini düşünüyorum. Eğer ki Kanal D, Bizim Yenge'yi Çarşamba günlerinde bıraksaydı 4-6 arası reytinglerle fena değil durumda yayın hayatına devam edecekti, Kuzey Güney ise Cumartesi akşamları Lale Devri ve Yahşi Cazibe'yi ezip geçecek. İffet ve Yetenek Sizsiniz Türkiye ile ise zorlu bir zirve mücadelesi verecekti. Fakat şu anda ne Bizim Yenge Cumartesi'leri zirve yarışında ne de Kuzey Güney Çarşamba'ları. Ne diyelim Kanal D'nin hatalı hamlesi.
İffet devam ettiği zamanlarda yükselecektir. Dizinin tekrarı da iyi oranlar elde etmiş.
Şanslı Masa kötü, Şefkat Tepe fena değil.
Dün ne izledim?
Yahşi Cazibe(45 dakika)
-Sıkıntı vermeye başladı. Gani Müjde Yahşi Cazibe'ye gereken özeni vermiyor.
İffet(tekrarını sonuna kadar)
-Çok beğendim. Bundan sonra Cumartesi'leri İffet'i izlerim artık.

Yetenek Sizsiniz ile Show Tv yine zirvede her gecen haftada bu programin yükselecegi kesin, Lale Devri de yükselise gecmis Total de zirveyi kil payi kacirmis, Iffet Star tv ye göre cok iyi baslamis, Yahsi Cazibe de ciddi bir düsüs var bunun sebebi kesinlikle yetenek sizsiniz türkiye 3.