Bir daha çaldırmıyorum Burcu'yu Zümrüdüanka'da.Iyyy çirkin .ss
Düşük vermişsin .ssBir daha çaldırmıyorum Burcu'yu Zümrüdüanka'da.
Şu anda gayet iyi gidiyor, final puanına yürüyoruz ATİYE ile birlikte.O kadar gömmeyeyim çünkü güzel kız şimdi ama ses sıfırın altında. Bir şampiyonun sevebileceği ve seçebileceği son isim bile olamaz, olmamalı... @dreamy
Şarkı versin bize artık Sezen Aksu söylemesini istemiyorum.
Her zaman
Ayy sanki görmedimÇirkin mi. 😱 Takım elbiseli fotolarını görsen hiç öyle demezsin. @xBUGRAx
Ünlü düşünür Gizem Özpamuk der ki: BU BİR GURUR TABLOSUDUR, BU BİR AZİM TABLOSUDUR.@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @Dosi @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch
- KENAN DOĞULU - Aserat - 162
- Gülşen - Yiğit - 146
- Manga - Ahmed - 145
- GÜLBEN & Buğra - 142
- Atiye - Dreamy - 135
- Nilüfer - mrt-06 - 132
- Shakira - xemrexxx - 129
- Pamela - Özgür - 126
- Bilal - Turkuaz - 112
- Sıla - SGAT - 107
- Camila - Bazinga - 92
- Burcu Güneş - Deniz19 - 91
- Birsen - Potterhead - 85
Ben kaynak verdim Sen bi söz attın ortaliğaBenim dediğim hayde hayde var
Öyle ne yazık ki Önü açık kendisinin @dreamy
Zirveye bakınca forum için üzülüyorum@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @Dosi @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch
- KENAN DOĞULU - Aserat - 162
- Gülşen - Yiğit - 146
- Manga - Ahmed - 145
- GÜLBEN & Buğra - 142
- Atiye - Dreamy - 135
- Nilüfer - mrt-06 - 132
- Shakira - xemrexxx - 129
- Pamela - Özgür - 126
- Bilal - Turkuaz - 112
- Sıla - SGAT - 107
- Camila - Bazinga - 92
- Burcu Güneş - Deniz19 - 91
- Birsen - Potterhead - 85
Gidişin olsun da dönüşün olmasın.ssŞu anda gayet iyi gidiyor, final puanına yürüyoruz ATİYE ile birlikte.
Puan durumunda benim hesaplamalarımla 52’den fazla çıktı