Ece Erken'in Hatasından Dönmesi

AteşBöceği

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,666
Puanı
410
640xautojpg.jpg

Bu kaçıncı hata Ece Erken belki hırsızlık yapmadın, kimseyi dolandırmadın ama yine de alnın ak başın dik değil

@AteşBöceği bu lafları alp kılınça diyor çocukken hırsızlık yapmış onla kendi durumunu aynı tutuyor
Ay ben bu kadına zamanında hayrandım çocukluğum onun programlarıyla geçti ama kendisini gözüm de çok büyütmüşüm söylemezsem olmaz programında gerçek yüzünü belli etmeye başladı daha aylar önce bıraktım programı izlemeyi zaten bu olayla birlikte iyice gözümden düştü

• Beğendim
Reactions: Angelica
Ay ben bu kadına zamanında hayrandım çocukluğum onun programlarıyla geçti ama kendisini gözüm de çok büyütmüşüm söylemezsem olmaz programında gerçek yüzünü belli etmeye başladı daha aylar önce bıraktım programı izlemeyi zaten bu olayla birlikte iyice gözümden düştü

Bende çok sever çok izlerdim eceyi programlarını diziler yaptı onları hepsini sıkı takip ederdim böyle olduğunu bilmezdim şimdide sahte belge yayınlamakla suçlanıyor bakalım bu işin sonu ne olacak

Bende çok sever çok izlerdim eceyi böyle olduğunu bilmezdim şimdide sahte belge yayınlamakla suçlanıyor bakalım bu işin sonu ne olacak
Yazık ya çok yazık o program eceyi bozdu veya kendi hep böyleydi şöyle adam akıllı birini de yanında göremedik zaten artık soğudum kendisinden kadının en büyük düşmanı kadındır diye diye kadınları ezdiler bu program sayesinde gerçek yüzünü gördüm