TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Ünlülerin kaybetmesine ilk defa sevindim ciddi anlamda.

Birleşme haftası öncesi biranda bütün ödülleri toplayıp.dokunulmazlıkları alan gönüllüleri tebrik ederim.
Şimdi Danla Ve CemaCan konuşması üzerinden rating toplasın bakalım Acun.

Parviz hayalkırıklığı yaşattı 3 de 0 yaparak serumları yiyen Aycan ın 3 de 3 işe yaramadı.

Boş Herif Mert in anlamsız bakışlarıda ayrı sinir bozucu.

Nisacım sen bağırmasan cicim.

Birleşme haftası öncesi biranda bütün ödülleri toplayıp.dokunulmazlıkları alan gönüllüleri tebrik ederim.
Şimdi Danla Ve CemaCan konuşması üzerinden rating toplasın bakalım Acun.

Parviz hayalkırıklığı yaşattı 3 de 0 yaparak serumları yiyen Aycan ın 3 de 3 işe yaramadı.

Boş Herif Mert in anlamsız bakışlarıda ayrı sinir bozucu.

Nisacım sen bağırmasan cicim.

Parviz hayal kırıklığı felan yaşatmadı bence abi, adamın kafasında konsey var. Beden olarak parkurda sadece, konseyde umarım ilk ikiye girmiştir.

"Hümanist ve iyi niyetli bir takımız" diyor Mert efendi... Siz "Ünlü" gözüken Ünsüz ve itici bir takımsınız!

Parviz hayal kırıklığı felan yaşatmadı bence abi, adamın kafasında konsey var. Beden olarak parkurda sadece, konseyde umarım ilk ikiye girmiştir.
Ben En Çok Konseyde İlk 2 de Çıkıp..
"Benim performansım düşük diye yazan Arkadaşım Elifi Bende Düşük buldum son oyunda 20 atış yaptı 1 tanesi ni bile atamadı deyip,"elifi söylemesini bekliyorum
nasılsa acun takımları karıştırcak elif gitsede farketmez artık

Ben En Çok Konseyde İlk 2 de Çıkıp..
"Benim performansım düşük diye yazan Arkadaşım Elifi Bende Düşük buldum son oyunda 20 atış yaptı 1 tanesi ni bile atamadı deyip,"elifi söylemesini bekliyorum
nasılsa acun takımları karıştırcak elif gitsede farketmez artık

Parviz bence Aşkım'ı diyecek, ama Elif'i dese de fena olmaz. :A

• Beğendim
Reactions: The_Erinch
Danla, Cemal Can için çok feci bir şekilde çalışıyor. :A

Kız sadece oy atanı takip edeceğim, görüntülü konuşacağım dese oy atacak kitlesi var... Finale kalırsa Cemal Can'ın da şansı var...

• Beğendim
Reactions: Angelica