Kaliteli yabancılara karşılığını veririm bütün akşam görüldüğü gibi.Yeni Su ne güne duruyor. @pompy
Kaliteli yabancılara karşılığını veririm bütün akşam görüldüğü gibi.Yeni Su ne güne duruyor. @pompy
Düetlerle sallarız burayı@denizz19 yabancı şarkıdan anlamadığımızı bir kez daha gösterdik, haftaya yerli şarkılarla sallarız burayı
Espri yaptim, senin söylediginle alakasi yok. Neden büyütüyorsun?Yabancı ağırlıklı olduğu için birazda türkçe gidelim dedim düşman müşman değilim anladın mı
bu şarkı benim jüriliğinden de çekiliyorum devam etmicem başarılar yarışmacılara...
Niye sinirlendin, kim kızdırdı seni
iyi ki elenmedi @sokak sanatiForum kayıriyor bence bu şarkı tam elenmelikti
Dua Lipa'ya verdigin skandal puanlari unutmadim.Kaliteli yabancılara karşılığını veririm bütün akşam görüldüğü gibi.
Birazdan basın açıklaması yapacağım..
Yaa yerim seni sen iste yolarım ben onuKeremin mesajına bak anlarsın
Imagine Dragons hakkında böyle ileri geri konuşanları almamakta haklısınız. @kerem@batuhankaralar geçmiş olsun beybi, bir ara da MS'de Imagine miydi neydi adı sanı bilinmez biriyle yarışmıştın. Aş kendini biraz.
Ben DE'de yasiyorum mesela, beni ilgilendirmez.Fav10'un adresinde TR yazıyor, yerlilerle olacağız ne yabancı merakı bu...
Siz bilmezsiniz