"Teşekkür Butonunu Unutmayalım"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Degerli FavoriForumum üyeleri,

Biliyorsunuz bu forumda birçok kisi özel haberler yayinlatiyor, uzun yorumlar yaziyorlar birçogu reyting sonuçlari açiklandiginda.

Ama özel haberler sizin sandiginiz gibi kolay bulunmuyor maalesef. Ve bazi sitelerde izinsiz olarak kopyalaniyor maalesef ama emin olun biz yani öncellikle ben o siteleri gerekirse uyariyorum.

Sizden isteklerimiz "Tesekkür" bütonuna basmayi çok görmeyin, sonuçta emek veriliyor.

Eğerki siz özel haberleri, uzunca yazdığımız yorumları "Teşekkür/Beğeni" butonuna basarak emeğimizin değerini az da olsa ortaya çıkarmış olacaksınız.

Saygilarimizla,

Furkan Doğa & Abdullah Aktan

Son düzenleme:
Zaten özel haberlere veriliyor :D Young Boy daha çok yapıyor mesela hep verildi :)

Ama ara sıra arada kaynayabiliyor tabii daha çok vermemiz gerek :)

Haklısınız.Veririm bende bundan sonra teşekkür:D

Son düzenleme:
Zaten özel haberlere veriliyor :D Young Boy daha çok yapıyor mesela hep verildi :)

Bende çok yapiyorum özel haberler ve sadece adminim begeniyor genellikle. Ve bende hemen hemen adminimin ve gereken kisilerin özel haberlerini ve yorumlarini begeniyorum. :)

O listeyi kaldırın oradan alınganlık olmasın. :)

Bence de dikkat edilmesi gereken bir konu. Teşekkür butonu daha sık kullanmanız herkes için daha faydalı olacaktır. Mesaj yazan kişi aldığı karşılıktan dolayı mutlu olacak ve o da uygulayacak aynısını başka konu veya mesajlarda :)

Bende çok yapiyorum özel haberler ve sadece adminim begeniyor genellikle. Ve bende hemen hemen adminimin ve gereken kisilerin özel haberlerini ve yorumlarini begeniyorum. :)

Ben daha çok reyting konusunda beğeniyorum diğerlerini okumaya bile vaktim olmuyor bazen :)

Ama özel haberlere verildi hep gördüğüm kadarıyla ama daha çok basılsa daha iyi olur tabii :)

Mesela ben Türkü Turan haberini yaptım tek OzaN beğendi :(

Bir de lütfen teşekkürler,yazarak post kasmak yerine butona basınız!

Moderatörün son düzenlenenleri:

Ben daha çok reyting konusunda beğeniyorum diğerlerini okumaya bile vaktim olmuyor bazen :)

Ama özel haberlere verildi hep gördüğüm kadarıyla ama daha çok basılsa daha iyi olur tabii :)

Mesela ben Türkü Turan haberini yaptım tek OzaN beğendi :(

Bir de lütfen teşekkürler,yazarak post kasmak yerine butona basınız!

Örnek verecek olursak "Öyle Bir Geçer Zaman Ki'den Al Yazmalim'a Transfer" haberi ilk kez buradaydi ve bunu sadece OzaN begendi. Ve böylece herkes devam edebilir.. Ama artik faydasi yok bunlarin dememe umarim bundan sonra daha dikkat edilir.

Ve liste kaldirildi. 🙂

Bundan sonra şahsen daha çok vermeye çalışacağım.

Ama tek özel haberlere değil bir de "Teşekkürler." yazıp geçmek bence yanlış. Teşekkürler,demek kişinin emeğinin karşılığını vermez butona basmak önemli.

Bundan sonra şahsen daha çok vermeye çalışacağım.

Ama tek özel haberlere değil bir de "Teşekkürler." yazıp geçmek bence yanlış. Teşekkürler,demek kişinin emeğinin karşılığını vermez butona basmak önemli.

Tamamen katiliyorum. 🙂

aldığım beğeni 510 verdiğim teşekkür daha çok
teşekkür butonunu kullanan üyelerin başındayım bence

Umariz bundan sonra herkes emeginin karsiligini alir. 🙂

Zaten beni bilen bilir. Forum'a özel haberler yaptım ve çoğunlukla kendi yorumlarımı da içine kattım. En gereksiz hareket olarak "Paylaşım İçin Teşekkürler." yazısıdır. Gerçi benimde yazdığım oldu ama gereksiz bir hareket ve post kasmaya yönelik bir yazı paylaşımıdır. Böyle yapmak yerine "Teşekkür et" butonuna yazarak beğendiğini gösterebilir. "Teşekkür et" butonuna basmak dahi üyeye moral aşılayabilir.

Bu açıdan değerli arkadaşlar;
Açılan özel haberleri ve hatta uzunca yazılan yorumları "Teşekkür et" butonuna basarak az da olsa destekleyelim. Bu yaptığımız konuya destekleyecek ve ayrıca yapacak arkadaşlara birde Teşekkür benden ama yazı olarak. :)

Benim yazaklarım bu kadar ama bu açılan konuya destek vermeniz gerçektende sizlerin duyarlı bir üye olduğunuzu göstergesi olacaktır. Yazımı burada noktalıyorum.

Aynen biz de okadar röpörtaj yaptık çoğu kişi güzel olmuş deyip geçiyor ama sadece 2 kişi beğeniyor güzel olmuşsa orda ki beğene nie tıklamıyon o zaman arkadaş :D

Aynen biz de okadar röpörtaj yaptık çoğu kişi güzel olmuş deyip geçiyor ama sadece 2 kişi beğeniyor güzel olmuşsa orda ki beğene nie tıklamıyon o zaman arkadaş :D

Benim BAZI röportajlarimda da o olmustu ama ben hep begendim sizin röportajlarinizi..

hacı şöyle de düşünün biz güzel olmuş diyoruz siz röportaj ypzanlar da teşekkürler diyorsunuz teşekkür butonuna basmıyorsunuz ama bundan sonra daha dikkatli olursak emeğe saygı duymuş oluruz

hacı şöyle de düşünün biz güzel olmuş diyoruz siz röportaj ypzanlar da teşekkürler diyorsunuz teşekkür butonuna basmıyorsunuz ama bundan sonra daha dikkatli olursak emeğe saygı duymuş oluruz

Ben hep verdim zaten, mesela Fks14 8.000'ler kulübünde vs böyle konularda herkese tesekkür vererim. Bunu yapmayan üyelerde oluyor.

Veya dizimde atilan yorumlari da hep begendim mesela.

iyide aykut orada biz bi şeyler yapıp paylaşmışız siz beğene basakacaksınız isterseniz tabi bizlik bi durum yok ki o zaman her yoruma teşkkür butonuna basalım çünkü hepsine teşkkür etmek lazım şuan senin içinde basmam lazım çünkü benim yorumuma karşılık verdiğin için...