Af çıkarttık.Biz @vadikızı ile elenmiştik en son.
Af çıkarttık.Biz @vadikızı ile elenmiştik en son.
Onlar da Türk zaten!
Sen lütfen bir şey alma. Yıldızlar ne oldu.
Ben daha düşük bekliyordum çoğu kişi popüler şarkıcılarla gelince. Yine de çok iyi teşekkürler.Diğerlerini daha çok dinliyorum. Hepsi telefonumda var o yüzden belirgin bir oy vermedim. O anki ruh halime göre onu verdim
Harikasın @sokak sanatiHizmetçim (Rachel) @sokak sanati'nın Oyları:
Çok tutmayın, eve gelince yorgunluk kahvemi yapacak daha.
Bana sunuculuk yaptığımda @Çiğdem gibi boncuk dağıtıyorsun demişti, şimdi kendisi napıyor acaba diye sormak istiyorum.
Başlıyoruz.
14 Puan
Major Lazer & DJ Snake - Lean On
Rihanna - We Found Love
Sia - Chandelier
Rihanna - Diamonds
Sia - Cheap Thrills
13 puan
Jannifer Lopez - On the Floor
Shakira - Waka Waka
Inna - Yalla (1.50 - 3.05)
Ed Sheeran Shape of You (1.55 - 2.56)
12 puan
Adele -Hello
LP - Lost on You
Adele - Rolling in the Deep
Pharrell Williams - Happy
Dua Lipa - Dont Start Now (00.00-1.05)
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @Dosi @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch @Hachiko @YıldırıM @eskici @yigit_00 @12.Adam @pompy @xdragxx @Felon
Ay hadi ordan senin yoldaşım dediğin tekmeyi basıyor sana.Yoldaşıma laf atma benim korumam altında. @xemrexxx
Teşekkürler @BesaleTEski toprak @BesaleT 'in oyları @bazinga sana bu hafta eskilerdende hayır yok
Major Lazer & DJ Snake - Lean On - 12
Rihanna - We Found Love - 7
Sia - Chandelier - 10
Jannifer Lopez - On the Floor - 8
Adele - Hello - 1
Rihanna - Diamonds - 14
LP - Lost on You - 11
Sia - Cheap Thrills - 6
Adele - Rolling in the Deep - 9
Shakira - Waka Waka - 4
Pharrell Williams - Happy - 5
Inna - Yalla (1.50 - 3.05) - 3
Ed Sheeran Shape of You (1.55 - 2.56) - 13
Dua Lipa - Dont Start Now (00.00-1.05) - 2
Hakkın yok demedim nerden çıkardın onu. 😱 Sadece jüri her şeyi oylamalı dedim sana istekte bulunma demedim.
Kanatsız melek modunda herkese boncuk dağıtıyor. Alışkın değiliz forumcak bu hallerine.Dağıtmış mavi boncukları @Çiğdem gibi
2-3 tane program var haftanın her günü yok ki. İlla 2-3 gün bulup yayınlarsın.Her hafta başka program yayınlandığı için yayınlamıyorum, ama bölümler çekiliyor. Şu an konseydeyiz, düelloya çıkanlar belli olacak.
Bu hafta oylar aceleye gelmiş herhalde loto oynar gibi yapıştırmış kenara puanları.Eski toprak @BesaleT 'in oyları @bazinga sana bu hafta eskilerdende hayır yok
Major Lazer & DJ Snake - Lean On - 12
Rihanna - We Found Love - 7
Sia - Chandelier - 10
Jannifer Lopez - On the Floor - 8
Adele - Hello - 1
Rihanna - Diamonds - 14
LP - Lost on You - 11
Sia - Cheap Thrills - 6
Adele - Rolling in the Deep - 9
Shakira - Waka Waka - 4
Pharrell Williams - Happy - 5
Inna - Yalla (1.50 - 3.05) - 3
Ed Sheeran Shape of You (1.55 - 2.56) - 13
Dua Lipa - Dont Start Now (00.00-1.05) - 2
Kıskançlar damlamaya başladı. @xemrexxxAy hadi ordan senin yoldaşım dediğin tekmeyi basıyor sana.
Aman sen alma formatı karıştırırsın yine.Geçen tüm bölümleri okudum, çekmeyeceksen ben alırım diyecektim ama ben yarışmacı olmayı yeğliyorum kanaldaş
2-3 tane program var haftanın her günü yok ki. İlla 2-3 gün bulup yayınlarsın.
Ben olmayınca kaçıp giderler tabii.Millet kaçıp gidecekti zor tuttum