TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Oyunun geleceği açısından gönüllülerin kazanmasına gerçekten sevindim,çünkü acunun takımları karıştırma düşüncesi beynimi yiyordu. Gönüllüleri tutanları tebrik ederim.

Konsey konusunda ; Aşkım 3 de 3 yaptığı için Ezgiyi gözden çıkartacaklar.Süpriz olmaz...Çokda kayıp değil bu konsey ünlüler için. sadece gidene yazık partiyi göremicek okadar.

acun ekibine büyük bir fırça gene atmıştır fragman fiyaskosundan dolayı tahminimce.

şimdi bakalım konseyde neler izliyeceğiz.

@Emre Ozansoy @Hachiko @Bully @12.Adam @MasacRE @RevaN @Dosi @dreamy
Yorumlara bakılırsa Ezgi'ye oy yağmış gibi görünüyor. Bu oylamadan Ezgi'nin ismi çıksa da ilk ikiye giren Aşkım'ı söyler mutlaka, Aşkım yolcu olur.

• Beğendim
Reactions: The_Erinch
Oyunun geleceği açısından gönüllülerin kazanmasına gerçekten sevindim,çünkü acunun takımları karıştırma düşüncesi beynimi yiyordu. Gönüllüleri tutanları tebrik ederim.

Konsey konusunda ; Aşkım 3 de 3 yaptığı için Ezgiyi gözden çıkartacaklar.Süpriz olmaz...Çokda kayıp değil bu konsey ünlüler için. sadece gidene yazık partiyi göremicek okadar.

acun ekibine büyük bir fırça gene atmıştır fragman fiyaskosundan dolayı tahminimce.

şimdi bakalım konseyde neler izliyeceğiz.

@Emre Ozansoy @Hachiko @Bully @12.Adam @MasacRE @RevaN @Dosi @dreamy
Ezgi gider diye düşünüyorum bu hafta. :D

• Beğendim
Reactions: The_Erinch
2 aday yanyana oturuyor bizde..Aşkım ve Ezgi.

Gönüllüler kazandı ama gene tartışan gönüllüler :X

Sen de az değilmişsin o zaman :A Ben bu kadar izlediğini bilmiyordum :A @Maskeli Fedai

Geçmiş Survivor'lara bakıp hafızamı tazeledim. :A 2017'ye kadar izledim, 2017'yi ucundan izledim. :A Sonra 2018 All-Star yapmıştı Acun beyciğim, Hakan reis varsa varız dedim onu izlemiştim sonuna kadar. :A Hatta burada yorumluyorduk sanki ama emin değilim. :A 2019'u kimse izlemedi zaten, sonrası yok. :A

Sayın Gs'li dostum koyu Survivor fanı xikti 😱 @MasacRE @Bully
Kaliteli bulduğu Survivorları izlemiş işte, hemen başlamışsın algı operasyonlarına :A

Şimdi @Sherlock a gel izle desek izleyecek mi hayır :A Bizim gibi koyu takipçisi değil çünkü :A
Sanırım geçen seneye kadar hep takip ettim ya, geçen seneyle beraber saldım. :A
Şerlok beyciğim bu kadar süre takip ettiğine göre bir All Star daha yapılırsa şöyle Hakan'lı, Atakan'lı falan onu izler diye düşünüyorum :A İzlemek istemezse de yapışıp yakasına izletelim :A

Şerlok beyciğim bu kadar süre takip ettiğine göre bir All Star daha yapılırsa şöyle Hakan'lı, Atakan'lı falan onu izler diye düşünüyorum :A İzlemek istemezse de yapışıp yakasına izletelim :A

Böyle bir All-Star gelirse izlerim Utku beyciğim, lafı dolandırmaya dahi gerek yok. :A

• Harika
Reactions: MasacRE