Ünlüleri tutmayan da ne bileyim yani![]()
Sercana gıcık oldum tutasım yok fedaicim uyaa
Aynen yaNisa niye çıkmakta inat ediyorsun ki?Evrim çıksın, bitirsin.
@Dosi hanım sever zıtta gitmeyiEvet iyi yarışmacı.
Sen niye Survivor'da hep benim zıttıma gidiyorsun ya![]()
Nisa niye çıkmakta inat ediyorsun ki?Evrim çıksın, bitirsin.
Kaç haftadır Gönüllüler konseyi izliyoruz, yeterÜnlüleri tutmayan da ne bileyim yani![]()
kayıpmı ettiler
Bu aralar trollük yapmak istiyorum. Hakim olmayınca eğlenceli oluyorEvet iyi yarışmacı.
Sen niye Survivor'da hep benim zıttıma gidiyorsun ya![]()
Kırmızı olsun üç kuruş fazla olsun diyorsunBu aralar trollük yapmak istiyorum. Hakim olmayınca eğlenceli oluyorilerde belirlerim favorilerimi ama eskiden gelen alışkanlık nedeniyle kırmizıları tutuyorum
![]()
Gözlerin renklimi? Onlar daha nazarcılar ama nedense esmermişsin gibi hissediyorumHastaBen destekliyorum diye nazar değdi..
40 yıllık ünlücü Kaan bile bu itici ünlülere karşı gönüllüleri tutuyor ama bu troll kütük gitti ünlüleri destekliyorKaç haftadır Gönüllüler konseyi izliyoruz, yeter
Ben genelde Ünlüler'i desteklerim ama bu sezon Ünlüler'de itici sayısı daha çok![]()
Gözlerim siyahGözlerin renklimi? Onlar daha nazarcılar ama nedense esmermişsin gibi hissediyorum![]()
Nisa çıkmak istiyorum dedi, ağladı.Ama Evrim çıktı şimdi.
Sen hakim olana, favori belirleyene kadar yarışma bitecekBu aralar trollük yapmak istiyorum. Hakim olmayınca eğlenceli oluyorilerde belirlerim favorilerimi ama eskiden gelen alışkanlık nedeniyle kırmizıları tutuyorum
![]()
4 yarışmacı kalınca belirlerimSen hakim olana, favori belirleyene kadar yarışma bitecekHaftaya birleşme var
![]()
Kaç haftadır Gönüllüler konseyi izliyoruz, yeter
Ben genelde Ünlüler'i desteklerim ama bu sezon Ünlüler'de itici sayısı daha çok![]()
Gönüllülerin neyini destekliyorsunuz la40 yıllık ünlücü Kaan bile bu itici ünlülere karşı gönüllüleri tutuyor ama bu troll kütük gitti ünlüleri destekliyor![]()