Selena Gomez Bipolar Olduğunu Açıkladı

İşte gerçek dedikoducu geldi :A @dreamy
Ne işi düşmüş ki zaten gayet popüler.:Daha
Selena Miley'in önünde popülerlik olarak :A
E bipolar olduğunu açıklayıp gündeme oturabileceği talk show kalmadı. Miley'nin talk showuna katılınca hem "Eski Disney starları barıştı!", hem de bu açıklamayla gündeme oturacaktı, başardı işte :F

Yav her şey popülerlik değil ki, önemli olan karakter ve yetenek. E ikisi de bunda yok :A

Yine de geçmiş olsun tabii

E bipolar olduğunu açıklayıp gündeme oturabileceği talk show kalmadı. Miley'nin talk showuna katılınca hem "Eski Disney starları barıştı!", hem de bu açıklamayla gündeme oturacaktı, başardı işte :F

Yav her şey popülerlik değil ki, önemli olan karakter ve yetenek. E ikisi de bunda yok :A

Yine de geçmiş olsun tabii

Açıklamalarını gördüm yine drama Queen yaptı kendini. Bu kız Justin ile ayrılıncada böyle hallere girmişti. Mağdur rolünü çok seviyor :A @Harunnn60

• Güldürdün
Reactions: Harunnn60
Açıklamalarını gördüm yine drama Queen yaptı kendini. Bu kız Justin ile ayrılıncada böyle hallere girmişti. Mağdur rolünü çok seviyor :A @Harunnn60
Her zamanki selena işte yav düşünmeye değmez. Miley yine büyüklük yapıp programına konuk etti, ona dua etsin o. :A

Miley'de nasıl sükse yaratacağını şaşırmış. Popülerliği gidince böyle eskileri açıyor.:A
Aaa ne var be, kız evde yalnızlık yüzünden kafayı yemek yerine, ünlülerle görüşüp, kendi hayatını ve evine instagram yoluyla hayranlarına açmak istemiş. Ne kadar halktan işte tam bir princess of pop :love1:

• Güldürdün
Reactions: sokak sanati
Nasıl mağdur oldum :A Bugünde mağdurum :A

Selana'nın bir açıklamaları var görmen lazım.:F "Bu zamana kadar yaşadığım tüm sıkıntılı bu yüzdenmiş" "Her 6 ayda bir depresyona giriyorum şimdi çözüldü" Bu hastalık vesilesi ile tüm geçmişini açtı kadın. Her şeyden mağduriyet yapıyor :F

• Güldürdün
Reactions: Harunnn60
@bazinga dışında hastalığı umursayan olmamış. Harbiden tam olarak ne bu. Psikolojik bi şey bence. Kendi kendilerine hastalık uyduruyorlar:A
Dengesiz davranışları oluyor bipolar kişilerin. Sürekli ilaç kullanmaları gerek yoksa psikolojik sorunları oluyor. Tedavisi yok diye biliyorum. Ciddi bir problem.

• Üzücü
Reactions: sokak sanati