4 Yüz Grubu Karantinada Buluştu!

xBUGRAx

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
19,835
Puanı
1,060
4 YÜZ GRUBU RESİMLERİ - 4yuz - Blogcu.com

Kız Kıza, Dandini, Salla, Aşk Yok, Uçalım Mı gibi şarkılarıyla bir döneme damgasını vuran müzik grubu 4 Yüz, karantina günlerinde bir araya geldi.

Grup üyeleri Onur, Gülnur, Didem ve İlkay evlerinde bir araya gelerek Kız Kıza şarkılarını söyledi ve yıllar sonra hayranlarına sürpriz yaptı.

İşte sosyal medyada büyük ilgi gören o sürpriz:

Sihirli diziler piyasadan çekilir çekilmez bunlar da çekildi. Bütün olayları sihirli dizilermiş. :D

Onur hâlâ kasıntı ve itici. Herkes İlkay'a çökmüş demiş ama bence gayet iyi olgunlaşmış. :A

Çocukluğumun grubu. Küçükken arkadaşlarla “Dandini”yi söylerdik ben Onur Kırış değil de diğeri oluyordum ne günlerdi. :A (İlkay’mış galiba) @xBUGRAx

• Güldürdün
Reactions: xBUGRAx
Çocukluğumun grubu. Küçükken arkadaşlarla “Dandini”yi söylerdik ben Onur Kırış değil de diğeri oluyordum ne günlerdi. :A (İlkay’mış galiba) @xBUGRAx

Aynen İlkay. :A Biz de 5. sınıfın son günü parti yapıp Kız Kıza şarkısını klipteki gibi oynamıştık. :F Öğretmenimiz beğenip bir de müzik öğretmenimize oynatmıştı. :A

• Güldürdün
Reactions: dreamy
Aynen İlkay. :A Biz de 5. sınıfın son günü parti yapıp Kız Kıza şarkısını klipteki gibi oynamıştık. :F Öğretmenimiz beğenip bir de müzik öğretmenimize oynatmıştı. :A
Bir ara Bez Bebek’e de konuk olmuşlardı Yağmur için mi ne gelmişlerdi. :A

• Güldürdün
Reactions: xBUGRAx
Sana diyecek lafim yok, böyle bakiyorum mesajina...

kadin-75bolum-750x375-c.jpg
Ya söyle merak ettim. Dediğin cümle bir şiirde geçiyor benim bildiğim. :A

"saat dokuzu beş geçe
atam dolmabahçe de
gözlerini kapadı,bütün dünya ağladı
doktor doktor kalksana lambaları yaksana
atam elden gidiyor
çaresine baksana”

• Güldürdün
Reactions: kerem
Ya söyle merak ettim. Dediğin cümle bir şiirde geçiyor benim bildiğim. :A

"saat dokuzu beş geçe
atam dolmabahçe de
gözlerini kapadı,bütün dünya ağladı
doktor doktor kalksana lambaları yaksana
atam elden gidiyor
çaresine baksana”
Sen doktor olacaksin doktorlugunu bil, sihirli dizileri yorumlamak senin ne haddine? :A

• Güldürdün
Reactions: dreamy
Türkiye'nin en overrated gruplarından biri, iyi ki de dağılmıştı saçma sapan şarkılar ve sesleri de yoktu. :A Ama Kral TV sayesinde tanıdığım ergenlerin ve çocukken benim kalp hırsızım olan Onur hiç değişmemiş. 😍
Hem Onur'u beğenerek hem de müziklerini beğenmeyerek zevksizliğini gösterdin yine. :A

• Güldürdün
Reactions: blacklion