The_Erinch
Favori Üye
1 aydır kazanıyoruzzzzzNe ara ünlüler üst üste oyun almaya başladilar? En son bakındiğımda sanki 3 hafta üst üste ünlüler kaybetmişti
1 aydır kazanıyoruzzzzzNe ara ünlüler üst üste oyun almaya başladilar? En son bakındiğımda sanki 3 hafta üst üste ünlüler kaybetmişti
Burada arşivci sensin demi? Benim bununla alakam yok
Espri olsun diye yazdım konu survivorsa fena değilimdir 😉
Oo sen baya geride kalmışsın Artık takımları karıştırır mı dediğimiz bir noktaya geldi durum. Ünlüler kaybetmiyor haftalardırNe ara ünlüler üst üste oyun almaya başladilar? En son bakındiğımda sanki 3 hafta üst üste ünlüler kaybetmişti
yok ben eski mesajları konuları iyi hatırlayan biriyim. Oyüzden ben de espri yaptımİşte kanıtı.Arşivci İş başında @do
Evet baya geride kalmışım ciddenOo sen baya geride kalmışsın Artık takımları karıştırır mı dediğimiz bir noktaya geldi durum. Ünlüler kaybetmiyor haftalardır
Evet ya, daha şimdi girmişti reklam😏yaw tam çayımı ve bisküvimi aldım yayıldım..reklama girdi
Canım sen eksik kaldığın yerler için bana danışabilirsin ..Survivor danışma masası BuyrunnnnEvet baya geride kalmışım cidden
Ben arada dokunulmazlığa bakip kim eleniyordu bakmiyordum
Meryem seviyordum. Onum gitmesi ve Tayfun'un gitmesi üzüldüğüm isimler.
Ünlülerde o güçsüz oyuncu haricinde (ilk elenen kız, ismi bile aklımda değil) işte onun haricinde aklımda kalmamiş yarışmada olupta elenenler
Melis'ti galiba ismi.
ya sen bakma bu sene ayri düştüğüme, 10 senedir sıkı bir Survivor izleyicisiydim geçen sene az izledim, bu sene ise tam koptumCanım sen eksik kaldığın yerler için bana danışabilirsin ..Survivor danışma masası Buyrunnnn
İlk elenen makbule vikipedi gururla sunarEvet baya geride kalmışım cidden
Ben arada dokunulmazlığa bakip kim eleniyordu bakmiyordum
Meryem seviyordum. Onum gitmesi ve Tayfun'un gitmesi üzüldüğüm isimler.
Ünlülerde o güçsüz oyuncu haricinde (ilk elenen kız, ismi bile aklımda değil) işte onun haricinde aklımda kalmamiş yarışmada olupta elenenler
Melis'ti galiba ismi.
Burdayım abi Reklamın bitmesini beklerken Survivor tarihinin en kısa süren minder oyununu paylaşmak istiyorum. Ara ara izlerim, iyi geliyor bana@Bully kardeşim neredesin bakayım.. bak başlıyor minder oyunu
Ben ünlülerde demek istemiştimİlk elenen makbule vikipedi gururla sunar
Sen kaşınıyon mu yine Harcarım seni, sonun yukarda sinir bozucu attığın videonun kaybedeni gibi olurŞu oyunu @Bully melunuyla oynayabilseydim keşke Onu sulara fırlatırdım
Melun tehdit mi ediyor Kütük @MasacRE'de harika atmış zaten videoya Kara listeme girdinizSen kaşınıyon mu yine Harcarım seni, sonun yukarda sinir bozucu attığın videonun kaybedeni gibi olur
Hahahaha keyiflendim bak şimdi Kazandıktan sonra o balık tutma hareketi de efsane olmuştu Hakan reisinBurdayım abi Reklamın bitmesini beklerken Survivor tarihinin en kısa süren minder oyununu paylaşmak istiyorum. Ara ara izlerim, iyi geliyor bana