Gülben Ergen'den 'Evde Kal' Şarkısı!

xBUGRAx

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
19,832
Puanı
1,060
fdfd.jpg

Gülben Ergen geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından takipçilerine evde kal çağrısında bulunmuştu.

Evinde söylediği şarkıyla takipçilerine inan güzel yarınlara, evde kal diyen Gülben Ergen'in bu videosu reklam filmi oldu. Gülben Ergen, Golda Makarna'nın 'Evde Kal Türkiye' kampanyasının yüzü oldu.

İşte o reklam:

Hiçbir iyilik karşılıksız kalmaz...

Allah'ım yağdırıyor bakliyat sektörü Gülben'in kapısında. :A

• Güldürdün
Reactions: Angelica
Benim anlamadığım Duru ile çalışmıyor muydu? O reklam anlaşmasına ne oldu? :A @xBUGRAx Aynı anda iki reklamın da yüzü olunmaz normalde. :F
Bunu TV'de görmedim belki sosyal medyadır sadece. :A Ama oynayan var aynı anda Burcu Esmersoy falan her reklamdaydı bir ara. :A

• Güldürdün
Reactions: blacklion
Belki de Duru gelen tepkilerden sonra reklam anlaşmasını feshetmiştir. :A Çünkü reklam videosunun altında anti Gülben timi bu kadın oldugu için hayatta almam gibi yorumlarla doldurmuştu. :F

Şaka maka bu kadının olayları asla unutulmayacak, hadi geçmişte olan geçmiste kaldı der millet o kaset skandalı sonrasında bile tamam diyen bir toplumuz. Yine unutulacak gibi olsa bile Yeşim Salkım unutturur mu. :F Bu aldatma olaylarının ilk patlak verdiği zaman Tolga Duğles ile de çıkmıştı adı. Cidden evli adam fantezisi var gibi geliyor bana nedense. Bekar olan adamlarla bu kadar anılmıyor ismi kadının. :F Hoş beni ilgilendirmiyor bu arada kimle takılırsa takılsın ama artık günümüzde sosyal medya linci diye bir şey var ve anında olaylar herkes tarafından duyulup tepki gösteriliyor. Gülben'de ağzının payıni aldi artık dersini alsın evli adamlara biraderim mi desin gardaşım mı der bilmiyorum ama mesafe koysun. :A

İtiraf et Gülben'i seviyorsun. :bhr: :A

• Güldürdün
Reactions: blacklion