İlk bölümden sonra rüyasında bile göremedi
8 küsür görmüş yeterince çatlama sebebi.Görememiş ite 10+![]()
Bura bekleyebilir daha önemli işlerimiz var.
Evet bir hafta içinde 10 bin mesaj yazmamız gerekiyor ama sadece o konuda değil yani burası da iş görür.Bura bekleyebilir daha önemli işlerimiz var.Biz oraya dakikada kaç mesaj yazıyoruz sen buranın peşindesin yazıııık.
![]()
Hiç kızma bu da Parlak Takımı'na destek kampanyası.Evet bir hafta içinde 10 bin mesaj yazmamız gerekiyor ama sadece o konuda değil yani burası da iş görür.![]()
Tekrar bu parlakları yorumlayamam.Hiç kızma bu da Parlak Takımı'na destek kampanyası.@Özgür
Ekstra yorumla diyen yok zaten kalbini yorumunu at git.Tekrar bu parlakları yorumlayamam.Ora daha eğlenceli.
![]()
Benim dediğim 10+ görmesiydi kıvırma8 küsür görmüş yeterince çatlama sebebi.![]()
Bekliyoruz yeni bölümü.
Ben dün el attım ya
Ay ben olmasam bu program bir HİÇ.YENİ BÖLÜM ÖN İZLEME!
@serhatt bu sefer neden ateş püskürdü? #ParlakTakımı bombalarla dolu yeni bölümüyle Cuma 20.00'de eTV'de!
Sen yokken biz reyting rekorlarının kırıldığı İKİ SEZON çektik tatlım.Ay ben olmasam bu program bir HİÇ.
Hep benim üzerimden prim kasılıyor![]()
Demek ki rekor değilmiş, rekor benimle birlikte kırılacak üzgünümSen yokken biz reyting rekorlarının kırıldığı İKİ SEZON çektik tatlım.![]()