'Uğurlugiller' ve 'Ferhunde Hanımlar' Tekrarlarıyla TRT 1'de!

Şaka maka biz çok geç 16:9'a geçtik 2012'lerde herkes tam anlamıyla geçmişti, ilk denemeyi Pis Yedili ile Show yapmıştı. :A
Doğru maalesef. Keşke Tatlı Hayat, Avrupa Yakası gibi diziler 16:9 ve HD formatında çekilselerdi. :(

• Üzücü
Reactions: mrt-06
Doğru maalesef. Keşke Tatlı Hayat, Avrupa Yakası gibi diziler 16:9 ve HD formatında çekilselerdi. :(
Hadi onları bir nebze anlarım ama en azından 2006'dan sonra çekilen dizilerde çekim kalitesi olarak fark olmalıydı. Sektörde para yok desem aksine o yıllarda şimdikinden çok daha fazla vardı...

• Beğendim
Reactions: bazinga
Bunu nasıl yapmişlar bilmiyorum ama 16:9 formatında :X Kırpma filan yok @mrt-06
Avrupa Yakası kurtarılabilir. :X
Diyorum ya çok iyi teknikler var profesyonel programlarla neredeyse günümüz standartına ulaştırıyorlar videoyu. Mesela FRIENDS de öyle çok güzel iyileştirme yapmışlar..

Diyorum ya çok iyi teknikler var profesyonel programlarla neredeyse günümüz standartına ulaştırıyorlar videoyu. Mesela FRIENDS de öyle çok güzel iyileştirme yapmışlar..
Bizde o teknoloji var mı? bizim türk filmlerinin iyileştirmelerini pek beğenmiyorum ben:X Yabancılar bu konuda daha iyi. Bi de onlar bizdeki teknoloji gibi çekmıyorlarmiş zamanında galiba:X Onları film studyoları cektiği için kamera sistemleri filan farklıdır:A

• Beğendim
Teknoloji mevcut ama pahalı ve zahmetli sanırım. Ucuz ve kolay uygulanabilir hale getirip tüm yapımlara yaygınlaştırsalar süper olur. :Z

Kemal Sunal filmlerinde falan uygulamışlardı işte. Hiç fena sonuçlar yoktu.

• Beğendim
Benim bildiğim var, yapılıyor bu işler. Zaten bilgisayar üzerinden yapıldığı için zor değil ama pahalı. Tabii onlarınki muhakkak daha iyidir ama yapılıyor diye örneklendireyim dedim. :D

Umarım bir gün olur dediğin gibi... Show'u aç Sakar Şakir var, tekniği görürsün. :A
İyi mi kötü mü? :A

Kanal yayın akışında değişikliğe gitmiş, 'Kaynanalar'ı çıkartıp 'Uğurlugiller' dizisini koymuş. )

Allah'ım ya niye Kaynanalar'dan vazgeçiyorsun ki.

Lütfen Bizim Evin Hallerini verin ya Ferhunde zaten Youtube'da var.

Uğurlugilleri hatırlamıyorum ama Ferhunde Hanımları iyi hatırlıyorum zaten TRT Arşiv kanalına da yüklenmişti yine de YouTube se olmayan dizilerin yayınlanması taraftarıyım yayın akışı sürekli yeniliyor saatler değişiyor her an herşey olabilir:J