Noldu ki birden?![]()
Etiket almak istemiyorum amaJüridesin zaten istediğin zamsn oy kullanırsın.Oy kullanma zorunluluğu yok.
![]()
Niye dokunuyor mu?Etiket almak istemiyorum ama![]()
Etiket almak istemiyorum ama![]()
En baştan istemediğimi söyledim yarıda bırakmak diye bir şey söz konusu olamazArkadaşlarını yarı yolda bırakacaksın.😱
En baştan istemediğimi söyledim yarıda bırakmak diye bir şey söz konusu olamaz![]()
Katıl işte be... Kaya gibi huzur arayışına mı çıktın yoksaEn baştan istemediğimi söyledim yarıda bırakmak diye bir şey söz konusu olamaz![]()
MS'den biliyorum ortamıOlsun arkadaşlarına destek amaçlı en azından katılmalisın. Sadece 15 dakika. İnan forumdabaya eğlenirsin.
Hem müthiş bir tehdit gücü eline geçiyor.![]()
Zorbalıklara boyun eğen biri değilim@sokak sanati ilgilen. Jüride olacaksın dediysek olacaksın.![]()
Hayır aksine kaosu başka yerlerde buldumKatıl işte be... Kaya gibi huzur arayışına mı çıktın yoksa![]()
![]()
Istesen de istemesen de olacaksin nokta.Zorbalıklara boyun eğen biri değilim![]()
MS'den biliyorum ortamı
Ama konular fazlasıyla yorum doluyor takip etmezsem içim rahat etmiyor o yüzden vakit harcamak istemiyorum![]()
Evet.@kerem recapları sana mı yolluyoruz bebüşüm?
Hayır ben tüm mesajları kaçırmadan okumak istiyorum takıntım varKorkma seninle ilgili olan mesajları zaten etiketliyorlar. En fazla 1 sayfa senle alakalı çıkar. Kısacası her mesajda sen yoksun ve okumak zorunda değilim. Sunduğun bahane geçersiz. Oy verene kadar tüm herkes mesaj kurun baskı yapacak![]()