Yok olmaz, hem hala oylama devam ediyor. Yarin 17.00'i bekle.İşte ben düşündüm bence başlayalım.![]()
![]()
Yok olmaz, hem hala oylama devam ediyor. Yarin 17.00'i bekle.İşte ben düşündüm bence başlayalım.![]()
![]()
Tebrikler
Ben favori üye halimle ugrasiyorum.Recap falan uğraşamam. Zorlu olur benim için2 kitap bitiririm ona ayiracagim süre ile. Hiç değmez. O zamanlar yöneticiydim Forum aksamasın diye yapıyordum.
![]()
Kesin 17 değil mi ona göre alarm kurayım.Yok olmaz, hem hala oylama devam ediyor. Yarin 17.00'i bekle.![]()
Evet.Kesin 17 değil mi ona göre alarm kurayım.![]()
Nocturne gibi bir sanat eseri daha iyisini hakediyordu..1) Sertab Erener - Every Way That I Can 353 +3
2) Helena Paparizou - My Number One 306 +2
3) Alexander Rybak - Fairytale 300 +1
4) Manga - We Could Be The Same 275
4) Hadise - Düm Tek Tek 271
6) Athena - For Real 260
7) Secret Garden - Nocturne 248
8) Şebnem Paker - Dinle 244
9) Arash Aysel - Always 238
10) Ruslana Wild Dances 220
11) Loreen - Euphoria 218
12) Emmelie De Forest - Only Teardrops 194
13) Lena Meyer Landrut - Satelitte 192
14) Can Bonomo - Love Me Back 180
15) Duncan Laurence - Arcade 162 - 20
16) Verka Serduchka - Dancing Lasha Tumbai 129
17) Buranowskiye Babushki - Party For Everybody 118 ELENDİ
Yok olmaz, hem hala oylama devam ediyor. Yarin 17.00'i bekle.![]()
@MayısKralı'nin devreler yanmis, o yüzden bana birakti simdiden.Galiba benim puanlar açıklamamış bildirimlerde görmedim ama puanlara eklenmiştir mutlaka, böyle gözden kaçmalar doğal. Zaten eklenmemişse bile hiçbir sıralamayı değiştirmez bu sonuca göre.
Seni ben sef yaptim akilli ol.Gayri Milli Şef olarak daha o konuyu konuşmadık. Gerekli duyuruları yaparız zamanı gelince.![]()
Ben favori üye halimle ugrasiyorum.![]()
Seni ben sef yaptim akilli ol.![]()
Ben benimsemedim, benim disimda ugrasacak adam yok diye bana biraktiniz her seyi.Sen çok benimsedin bu işleri.![]()
Kötüye kullandigini görürsem hic iyi olmaz ama senin ne kadar objektif oldugunu cok iyi bildigim icin bir sorun yok.Ayy sınırsız 1 verme yetkim var şahane.![]()
Kötüye kullandigini görürsem hic iyi olmaz ama senin ne kadar objektif oldugunu cok iyi bildigim icin bir sorun yok.![]()
Sen olmadigina göre kimden bahsediyorsun?Kimse ile problemi olmayan biri niye kötüye kullansın yetkiyi. Saçmalama..
Sen olmadigina göre kimden bahsediyorsun?![]()
Aferin, dediklerimi yapmana bayiliyorum.Benden tabi ki? Kimle problemim var. Herkez benim arkadaşım..