iyi ki yokmuşum desenize, bazen sabırsız olabiliyorum çünkü ve söylenirdim ben deNe çabuğu be 2 saat oldu.![]()
Ayy bize ne first timeı ise. Ss @serhatt gibi 5000.seferi olsaydı bize ne yani. SsBekleyin, cocugun ilk haftasi az anlayis gösterin.![]()
Sen devralsana, tecrübelisin.Bekleyin, cocugun ilk haftasi az anlayis gösterin.![]()
Ne alaka asdfghjklöAyy bize ne first timeı ise. Ss @serhatt gibi 5000.seferi olsaydı bize ne yani. Ss
Haftaya bakariz.Sen devralsana, tecrübelisin.![]()
Ben hepsini önceden planliyordum, o yüzden bir sikinti cikmiyordu ama @MayısKralı hazirlikli degilmis anlasilan.Kesinlikle sen al.@MayısKralı hala açıklamadı.ss
O yüzden bu tarz yarışmalarda puan hesaplamayı sonraya bırakmamak lazım her yeni üye attığında güncellemek daha iyi.Ben hepsini önceden planliyordum, o yüzden bir sikinti cikmiyordu ama @MayısKralı hazirlikli degilmis anlasilan.![]()
1 puanım eksik gelmesin, sabaha oturup sayarım aşko bak.Arkadaşlar oylar geliyor da Hadise'nin puanlarını silmişim yanlışıkla onu hesaplıyorum.Kusura bakmayın @Yiğitt sana denk geldi
![]()
Dilini koparacam en sonunda.#ilahiadalet#sabır #şükür
Skandal 1!!!1!-!1!1!1!1!1!!!!1111!Sonuçlar konuda.
@kerem @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @Sherlock @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @Dosi @anniegrant @Gizmen @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch @pompy