Niye rezalet dedin şimdi.Rezalet 😱 Güç oyunlarında baya iyi ama hakkını yemeyeyim, herhalde o zaman da güç oyunları denk gelmiştir
Niye rezalet dedin şimdi.Rezalet 😱 Güç oyunlarında baya iyi ama hakkını yemeyeyim, herhalde o zaman da güç oyunları denk gelmiştir
Ceyhuna bir oy daha atasım geldi.
Ciddi değilsin sanmıştım. Kaç yıllık Survivor seyircisiyim en koyu desteklediğim yarışmacıya bile bir kez dahi oy atmamışımdır ben.Oyum boşa gitcek ama maksat heyecan olsun @12.Adam @Hachiko @dreamy @Emre Ozansoy @MasacRE @hayret bi şey
Aaaaaa ben attığımı bilirim. Ama bu akşamki tamamen eğlence amaçlı... muhahahaha Ceyhun kalırmış bide adadaCiddi değilsin sanmıştım. Kaç yıllık Survivor seyircisiyim en koyu desteklediğim yarışmacıya bile bir kez dahi oy atmamışımdır ben.
Evrim'in ilk ikiye girmesi rezaletNiye rezalet dedin şimdi.
O biraz eski mevzu güzel kardeşim .Bilemiyorum Farkettiniz mi?ilayda ada şartlarına uyum sağlayamadığı için diskalifiye edilmiş.😱
Konseyde Yunus Emre’nin ismi falan çıkıyormuş. Ama Ceyhun her türlü aday olur ya illa biri söyler, ki söylemeliAaaaaa ben attığımı bilirim. Ama bu akşamki tamamen eğlence amaçlı... muhahahaha Ceyhun kalırmış bide adada
Forumda Evrim’den nefret etmeyen bir benim galibaEvrim'in ilk ikiye girmesi rezalet
Olm kabul et Ceyhun gitmez diye stres altındasınKonseyde Yunus Emre’nin ismi falan çıkıyormuş. Ama Ceyhun her türlü aday olur ya illa biri söyler, ki söylemeli
Ben de şimdi farkettim güzel kardeşim.O biraz eski mevzu güzel kardeşim .
Canın sağolsun senin.Ben de şimdi farkettim güzel kardeşim.