hayret bi şey
Emekli
Nisa ile Meryem yeter gönüllülere. Gizem ile Evrim'i istemez @dreamyAynen kolay değil ciddi sakatlıkdan çıktı,toparlayınca ama ciddi risk ünlüler için.
Oylar Yunus Emre ve Meryem'e
Hayır benim favorim bir kişi değil.Favorilerim var Mert-Barış bir de sakatlığından ötürü(gerçi hiçbir oyuna da çıkmadı ya da ben farketmedim ama bu olası değil) nasıl sakatlandığını anlayamadığım Uğur Pektaş ama sürpriz isim de Berkan da olabilir.Bu da at yarışı gibi oldu.@12.Adam Renkdaşım sen Berkancısın galiba?
Siz de gizli gizli takip ediyorsunuz demek Şerlok beyciğim @Maskeli Fedai
Nisa ve Meryem de sağlıksal açıdan kötü. Bizim kızlarda iş yok şu ara...Nisa ile Meryem yeter gönüllülere. Gizem ile Evrim'i istemez @dreamy
Mastırşef ne ya, Survivor'un bir heyecanı var en azından Size yakıştıramadım aşçılık yarışması izlemeyi Şerlok beyciğimBen kendisini Masterchef isimli yarışmadan biliyorum Utku beyciğim.
Kafaları çalışsa Tayfun u göndermezdi diyorsun.Tayfun'u gönderen bir takımdan her şeyi beklerim ben.
Nisa ile Meryem'in sağlığı kötü, Gizem'in performansı kötü, Evrim de kafadan kötüNisa ve Meryem de sağlıksal açıdan kötü. Bizim kızlarda iş yok şu ara...
Kafaları çalışsa Tayfun u göndermezdi diyorsun.
Evrim’in potansiyelini hepimiz biliyoruz bir ara devleşmişti parkurda. Aynısını bir daha bekliyorum.Nisa ile Meryem'in sağlığı kötü, Gizem'in performansı kötü, Evrim de kafadan kötü
Bilmiyorum ben rastlamadım, ne zaman görsem dökülüyorEvrim’in potansiyelini hepimiz biliyoruz bir ara devleşmişti parkurda. Aynısını bir daha bekliyorum.
Bu isimlerden birisi ceyhun diğeri evrim diye tahmin ediyorum Peki sonuncusu sence kim?Tayfun'dan önce gitmesi gereken 3 isim varken, o gitti. Evet kafaları çalışmıyor.