The_Erinch
Favori Üye
Olm 5 laptop var sende galiba...her konuya yorum..ışık hızıyla konu açma..Ünlüler alacak gibi oluyor, Gönüllüler alıyor. 7 - 6 umarım vermezler bu oyunu!
Reklama girerse kesin ama reklam vermezse belli olmaz.Saate göre bu oyun ünlülerin. Sizce?
Ama bir konuda teşekkür ediyorum..Birçok insanın aksine hiçbir konuda beni unutmadan etiket atıyorsunOlm 5 laptop var sende galiba...her konuya yorum..ışık hızıyla konu açma..
Olm şüpheleniyorum senden ..
Olm 5 laptop var sende galiba...her konuya yorum..ışık hızıyla konu açma..
Olm şüpheleniyorum senden ..
Reklama girerse kesin ama reklam vermezse belli olmaz.
Ama bir konuda teşekkür ediyorum..Birçok insanın aksine hiçbir konuda beni unutmadan etiket atıyorsun
Reklama girerse kesin ama reklam vermezse belli olmaz.
Şu reklam olayını bence değiştirmeliler, örn. 6-6 yada 7-7 iken girseler reklama en azından kimin kazandığını tahmin edemeyiz, böyle olunca heyecanı kalmıyor.
8-6Şimdi kaç kaçtılar?
Benim tahminime göre 10-6 alır ünlüler.8-6
Yada 10-7 biter emin değilim. Gönüllüler 1-2 oyun alır herhalde. Tabi o çekiciler olduğu sürece zor ama.
Şimdi insanlar eve kapandığı için Acun bölümü uzatabilir. Kendi kanalı zaten, sonrasında program da yok. İmkan vermiyorum ama 10-9 biterse de Acun'un taktiği diye şaşırmamBenim tahminime göre 10-6 alır ünlüler.
Uzatsa reytingleri yükselir ama akıl etmemiştir.Şimdi insanlar eve kapandığı için Acun bölümü uzatabilir. Kendi kanalı zaten, sonrasında program da yok. İmkan vermiyorum ama 10-9 biterse de Acun'un taktiği diye şaşırmam