batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 16,900
- Puanı
- 1,061
Moodum 😎 :Yarı final son gün sonuçları belli oldu.
Finale çıkanlar;
A Grubu : @alperuz , @phoebebuffay
B Grubu : @Bully , @Hachiko
Final haftası başlangıç tarihi 23 Mart pazartesidir.
@The_Erinch, @haluk792, @serhatt, @phoebebuffay, @Hachiko, @batuhankaralar, @alperuz, @Bully
Sırf grup olayı yüzünden niye finale çıkamıyorsun hem de benden fazla puan almışsın
Kural belli bebeğimSırf grup olayı yüzünden niye finale çıkamıyorsun hem de benden fazla puan almışsın
@hayret bi şey benden daha fazla puan alan @serhatt a sıramı vermek istiyorum o daha çok hak etmiş, eğer oluyorsa finale Serhat'ım çıksın
Hak eden çıksın finale, olmadı böyleKural belli bebeğim
Çok centilmensin, söylemen yeter
Keşke grup usulü yarışılmasaydıHak eden çıksın finale, olmadı böyle
Sana asla lafım yok, sadece grup değil bireysel yarışılsa daha iyi olur diye fikrimi söyledim. Tabiki hak yediğin yok Ben elendim, bitti. Devam edecek arkadaşlarıma başarılar diliyorumArkadaşlar futbol turnuvalarında yada benzer turnuvalarda da grup olayı oluyor. Bir gruba daha zor takımlar yada kolay takımlar gelebiliyor. Ki ben hak geçmesin diye fark ettiyseniz ilk turdan bu yana eşit bir şekilde dağıtıyorum ki olay çıkmasın. Ama bu turda A grubu bekleneni veremedi. Önceki turlarda çok yüksek puan alan arkadaşlar örneğin @haluk792 ve @The_Erinch elendi. @serhatt'ın elenmesine şahsen bende üzüldüm ama yapacak bir şey yok. Belli bir kural var ve onun dışına çıkmak istemiyorum. @alperuz çekiliyorum diyorsan senin grubundan 3. olan arkadaş finale çıkar. Aynı gruptan 3 kişi finale çıkamaz. Hak yemiyorum buna emin olabilirsiniz.
Yok yok estağfurullah ben sen hak yiyorsun demedim, ben hak yemeyeyim dedim @serhatt 'ım olmuyorsa ben tam gaz devam, tahminlerimi ona adıyorum bundan sonra 😎Arkadaşlar futbol turnuvalarında yada benzer turnuvalarda da grup olayı oluyor. Bir gruba daha zor takımlar yada kolay takımlar gelebiliyor. Ki ben hak geçmesin diye fark ettiyseniz ilk turdan bu yana eşit bir şekilde dağıtıyorum ki olay çıkmasın. Ama bu turda A grubu bekleneni veremedi. Önceki turlarda çok yüksek puan alan arkadaşlar örneğin @haluk792 ve @The_Erinch elendi. @serhatt'ın elenmesine şahsen bende üzüldüm ama yapacak bir şey yok. Belli bir kural var ve onun dışına çıkmak istemiyorum. @alperuz çekiliyorum diyorsan senin grubundan 3. olan arkadaş finale çıkar. Aynı gruptan 3 kişi finale çıkamaz. Hak yemiyorum buna emin olabilirsiniz.
Ağlayanlar itici duruyor. Elendin dünyanın sonu değil yaArkadaşlar futbol turnuvalarında yada benzer turnuvalarda da grup olayı oluyor. Bir gruba daha zor takımlar yada kolay takımlar gelebiliyor. Ki ben hak geçmesin diye fark ettiyseniz ilk turdan bu yana eşit bir şekilde dağıtıyorum ki olay çıkmasın. Ama bu turda A grubu bekleneni veremedi. Önceki turlarda çok yüksek puan alan arkadaşlar örneğin @haluk792 ve @The_Erinch elendi. @serhatt'ın elenmesine şahsen bende üzüldüm ama yapacak bir şey yok. Belli bir kural var ve onun dışına çıkmak istemiyorum. @alperuz çekiliyorum diyorsan senin grubundan 3. olan arkadaş finale çıkar. Aynı gruptan 3 kişi finale çıkamaz. Hak yemiyorum buna emin olabilirsiniz.
İşe zevk katan kısım zaten grup olması. Yoksa ben zaten üst tura geçtim diye rahat takılanlar yadan ben zaten elendim diye tahmin yapmayı bırakanlar çok olurdu.Sana asla lafım yok, sadece grup değil bireysel yarışılsa daha iyi olur diye fikrimi söyledim. Tabiki hak yediğin yok Ben elendim, bitti. Devam edecek arkadaşlarıma başarılar diliyorum
SevindimYok yok estağfurullah ben sen hak yiyorsun demedim, ben hak yemeyeyim dedim @serhatt 'ım olmuyorsa ben tam gaz devam, tahminlerimi ona adıyorum bundan sonra 😎
Kırgınlık olmasın da ❤İşe zevk katan kısım zaten grup olması. Yoksa ben zaten üst tura geçtim diye rahat takılanlar yadan ben zaten elendim diye tahmin yapmayı bırakanlar çok olurdu.
Sevindim
Konu kapandı, uzatıp tadımızı kaçırmayalımAğlayanlar itici duruyor. Elendin dünyanın sonu değil ya
Yok olmaz Ben neler gördüm bu forumdaKırgınlık olmasın da ❤
yeni yarışmalarını bekliyooruuzKonu kapandı, uzatıp tadımızı kaçırmayalım