Beni niye etiketlemedin be zalım.
Sabah sabah gözüm gönlüm açıldı.
İlgi alanımda değil aşkım.
Özgür senin değil ben ve Ahmed'in gözü gönlü açılır sandı galibaİlgi alanımda değil aşkım.
Evet bayağı açlık yaşıyorsun demek ki. Ben de araştırırken çok şaşırdım, hiç 47 göstermiyor taş çatlasa 38 derim. 😱Senden önce yazmam peki. Resmen bu konuyu bekliyormuşum
47 yaşında mi cidden.😱
Ayol Atacan atayiz zaten bilmiyon mu
Atayız değilim.Şimdi birşey diyeceğimde içimde tutuyorum ama sana veya Atacan'a değil söylemek istediklerim neyse sustum
@bazinga kızıyor açık olunca, çok yobaz.Resimler fazla giyinik o yüzdendir o. @mrt-06
Önceki listeden almıştım kontrol etmedim özür dilerim.Beni niye etiketlemedin be zalım.
Sesli güldüm.İlgi alanımda değil aşkım.
Evet benim de artık hemşerim sayılır.@mrt-06 tabi hemen Latin havası aldın kendinde, koştun bunlara. Dimi.
Beklenen yorum geldi. .ssAyol bu 47 yaşındaysa hogatha 100 yaşında @xemrexxx
Aynen ucuz algı operasyonuna milletimizin karnı tok.Emre'nin algılarına anca yeni üyeler kanar @xemrexxx
Baktım kimse yapmıyor ben yapayım dedimÖnceki listeden almıştım kontrol etmedim özür dilerim.
Sesli güldüm.
Evet benim de artık hemşerim sayılır.
Beklenen yorum geldi. .ss
@xemrexxx yılanlık yapacağına görevini yapsa gerek kalmazdı.Baktım kimse yapmıyor ben yapayım dedim
Ortadan kaybolsa da kurtulsak hepimiz@xemrexxx yılanlık yapacağına görevini yapsa gerek kalmazdı.
Sorun değil heyatım.Önceki listeden almıştım kontrol etmedim özür dilerim.
Sesli güldüm.
Evet benim de artık hemşerim sayılır.
Beklenen yorum geldi. .ss
Yine yaşı yüksek ama ablamızın maşallahı var, sevdim bunu bak
47 mi??
Niye 35 e indircen seninle yaşıt işte sevinsene47 mi??
35te anlaşalım
Beni yaşimdakiler biraz daha genç sever öğrenemedin hala Sen nasıl buyuk seviyorsanNiye 35 e indircen seninle yaşıt işte sevinsene
Ters orantı mıBeni yaşimdakiler biraz daha genç sever öğrenemedin hala Sen nasıl buyuk seviyorsan