20 Mart 2020 Cuma Reyting Sonuçları

Bu Akşam Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    25
Fatih Portakal her seferinde kendi rekorunu kırıyor. Şahane izlenmiş.
Zuhal 2 grupta 5 reytingi geçmiş. Haftaya En iyiler varsa 6 belki 7 reyting alabilir.:Z

Survivor bi ara 4 reyting kadar düşmüştü. Toparlamış. İyi gidiyor. Umarım batar:A
Babil umarım bu sezon tadında biter.

Doğru haberin adresi Fatih Portakal her grupta zirvede... :Z Bugün de Gülbin'den büyük bir çıkış bekliyorum, tüm gruplarda zirveyi alması muhtemel...

İnsanların bu süreçte gülmeye, komediye ihtiyacı olduğu nasılda belli... GGS her grupta büyük bir çıkış yapmış ve 7+ bandını aşmış. Aynı çıkışı KYİA'dan bekliyorum, eğer güzel bölümse zirveyi alma şansı var.

Babil, AB ve 20+ABC1'de iyi gidiyor. Total'de berbat. Sezon sonu bitmeli, tadında bırakmalılar. :)

Babil iyi yükselmiş tebrikler. :Z Ama Total'de berbat diyenler nasıl bakmış merak ediyorum. Sırası düşük olsa da yaklaşık 5 reyting almış çoğu dizi bu kadarını bile alamıyor. :)

Babil çok başarılı ve bu başarı grafiğiyle Mayıs'ta bitmeli, tebrikler. 👏
Hercai yeni sezon onayı hak eden bir iş değil, umarım iptal edilir onay.
Haberin Fatihi, sana helal olsun... :bhr:

Güldür Güldür'e ne olmuş öyle 😱 Ben de dün ilk kez Babil'i tv'den izledim. Şu ana kadar hep geriden geliyordum, nihayet yetişebildim :A

Güldür Güldür'ü tercih etmiş eve tıkılanlar :A

Babili bıraktım galiba:( Dün akşam izlemedim. 2-3 haftaya düşerse şaşirmicam. Tabi corona olayı biterse:A