Yok artık Yalnız kıpırdamıyorYalnız Kaan'a sarılan çocuğu Bir Aile Hikayesinde de izlemiştim aşırı tatlı yaa.
Hekimoğlu'nun şu gifini tercih ederim
Daha karizma.
Yok artık Yalnız kıpırdamıyorYalnız Kaan'a sarılan çocuğu Bir Aile Hikayesinde de izlemiştim aşırı tatlı yaa.
Hekimoğlu'nun şu gifini tercih ederim
Daha karizma.
Yok artık Yalnız kıpırdamıyor
Şirin obsesif kompulsif kişilik bozukluğu hastasıydı. Bilmiyordum deme sakın. Enver'e Bahar'a nefretini o kadar nazik bir dille anlatmış ki bu sahneye bayılıyorum. Hele o müzik..Şirin kesin ikizler Burcu. Tam ruh hastasıydı yaa.
Çöpleri dökmemissin bu akşam Rachel
s c6047b90d43eabc44be886eb07289e6d8dc6d794
Resim s c6047b90d43eabc44be886eb07289e6d8dc6d794 kaydedildi Resim Yükle - Hızlı Resimimgyukle.com
Müslüm de çok iyiydi (ama dizi değildi)Farkettim ve düzenledim. (En iyi oyunculuğu bu adamın bu dizide net. )
Ben Bulgaristanlıyım zaten taşınmadım.Teşekkürler sen Bulgaristan'a mi taşındın😱
Şirin obsesif kompulsif kişilik bozukluğu hastasıydı. Bilmiyordum deme sakın. Enver'e Bahar'a nefretini o kadar nazik bir dille anlatmış ki bu sahneye bayılıyorum. Hele o müzik..
Evet elimden çöpleri aldığına göre çöpe doğru yol alabilirsin.
Ziyaretçiler neye bakıyor acaba. 😱@Ahmed 44 ziyaretçi toplamda 50 kişi konuyu izliyor.😱 Ne global konu açmışsın cnm
Müslüm de çok iyiydi (ama dizi değildi)
Ziyaretçiler neye bakıyor acaba. 😱
Şu an hala 45 kişi var.Ariana ve Rihanna için falandır yada forum dışı hayranımda olabilir
Ben Bulgaristanlıyım zaten taşınmadım.
Şu an hala 45 kişi var.
Özlenmişsin.
Önersem???
Artık biliyorsun, unutma bak.Bilmiyordum yada unuttum. Şuan cengiz Atay gibiyim. Şaşırdım.
Ben de arabesk sevmem ama film bambaşka bişeydi Zaten öyle fazla da şarkı fiilan da yoktu. Hayatına odaklanılmıştMüslüm Gürses alerjisi var bende. Katlanamam