Ay herkes göndersin anam.İki kişi var itiraf yapacağım biraz kaos aşılayayım.![]()
Ay herkes göndersin anam.İki kişi var itiraf yapacağım biraz kaos aşılayayım.![]()
Ayol forum biraz entrikaya doysun.Kaoslara doyacağız zaten, artı @Ahmed 'te itirafları gidip kandil gecesi sunacaken uslu durulması gereken gün
@Tolstoyevski
@mesmeso61 yarışmacı başvurusu yapmısmıydın?Yarışmacı listesinde ismini görmemiştim ama zaten Silinmiş Üye geri çekilmiş, onun yerine girmiş olur. @MayısKralı
bu akşamdan sonra yarışma rayına oturur. Kim jüri kim yarışmacı daha belirsiz gibi 😊
Kolay gelsin ozaman![]()
çayın yanına cipste koyayım bari
![]()
![]()
Ayol forum biraz entrikaya doysun.![]()
İki kişi var itiraf yapacağım biraz kaos aşılayayım.![]()
kız ben de mi varım ne ara katıldım şu an çok şaşkınım 😱 😱 @xBUGRAx @Forumdash @Aserat @serhatt @alperuzBen Almanya'nın herhangi bir şarkısıyla gelene tam puan veririm özellikle Lena Meyer Landrut'un Satelitte şarkısı aklınızda bulunsun.
@Yiğitt @Ahmed @dreamy @Aserat @Özgür @bazinga @Billy Kane @mesmeso61 @Turkuazz @phoebebuffay @xemrexxx @S.G.A.T. @xBUGRAx @denizz19 @mrt-06 @batuhankaralar @-potterhead-
dün sana biri sormuştukız ben de mi varım ne ara katıldım şu an çok şaşkınım 😱 😱 @xBUGRAx @Forumdash @Aserat @serhatt @alperuz
korona mı oldum avaba hatırlamıyorumdün sana biri sormuştu![]()
kız ben de mi varım ne ara katıldım şu an çok şaşkınım 😱 😱 @xBUGRAx @Forumdash @Aserat @serhatt @alperuz
kız ben de mi varım ne ara katıldım şu an çok şaşkınım 😱 😱 @xBUGRAx @Forumdash @Aserat @serhatt @alperuz
Katıldın artık.![]()