Ay herkes göndersin anam.İki kişi var itiraf yapacağım biraz kaos aşılayayım.
Ay herkes göndersin anam.İki kişi var itiraf yapacağım biraz kaos aşılayayım.
Ayol forum biraz entrikaya doysun.Kaoslara doyacağız zaten, artı @Ahmed 'te itirafları gidip kandil gecesi sunacak en uslu durulması gereken gün @Tolstoyevski
@mesmeso61 yarışmacı başvurusu yapmısmıydın? Yarışmacı listesinde ismini görmemiştim ama zaten Silinmiş Üye geri çekilmiş, onun yerine girmiş olur. @MayısKralı
bu akşamdan sonra yarışma rayına oturur. Kim jüri kim yarışmacı daha belirsiz gibi 😊
Kolay gelsin ozaman çayın yanına cipste koyayım bari
Ayol forum biraz entrikaya doysun.
İki kişi var itiraf yapacağım biraz kaos aşılayayım.
kız ben de mi varım ne ara katıldım şu an çok şaşkınım 😱 😱 @xBUGRAx @Forumdash @Aserat @serhatt @alperuzBen Almanya'nın herhangi bir şarkısıyla gelene tam puan veririm özellikle Lena Meyer Landrut'un Satelitte şarkısı aklınızda bulunsun.
@Yiğitt @Ahmed @dreamy @Aserat @Özgür @bazinga @Billy Kane @mesmeso61 @Turkuazz @phoebebuffay @xemrexxx @S.G.A.T. @xBUGRAx @denizz19 @mrt-06 @batuhankaralar @-potterhead-
dün sana biri sormuştukız ben de mi varım ne ara katıldım şu an çok şaşkınım 😱 😱 @xBUGRAx @Forumdash @Aserat @serhatt @alperuz
korona mı oldum avaba hatırlamıyorumdün sana biri sormuştu
kız ben de mi varım ne ara katıldım şu an çok şaşkınım 😱 😱 @xBUGRAx @Forumdash @Aserat @serhatt @alperuz
Helena Paparizou - My Number One
@MayısKralı