TVen Bu Şarkı Benim 2.Sezon 1.Hafta (Eurovision Şarkıları)

İlk Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Dua Lipa Şarkıları

Oy: 4 13.3%
  • Eurovision Şarkıları

Oy: 13 43.3%
  • 80'ler

Oy: 12 40.0%
  • Almanca Rap

Oy: 1 3.3%

• Kullanılan toplam oy
    30
  • Anket kapatılmış .
Zeynep yüksek verir senden de tam puan bekliyorum. :A
okadar emin olma, bak geçen sezon puanım :A @MasacRE 👇
20200318_233505.png
Deniz ve Turkuazz'a acımamışım, adaletli olduğum buradan belli :A
1 fark kalmış. :Z @Dosi umarım 80’ler seçilir. Bir de burda aday olan ama seçilmeyen konsept ileride karşımıza çıkabilir mi? :A
evet, tekrar oylamada olacaklar yani 80'ler seçilsede Eurovision illa gecelek :A

• Olmamış
  • Güldürdün
Reactions: S.G.A.T. and Dosi
yazıklar olsun .ss
Bana mı 😱 yalnız sadece fragmanı izledin, ters köşeler olabiliyor :A üsteki mesajların hepsine bak ve umudunu yitirme :A ve artık baş jüriyim yani az puan vermem :A @MasacRE
hem bakalım sana kalacak mı o. önce davranan kapacak :A (geçen sezon parlak puanlar almadı ama :A)
Can Bonomo'yu sevmiş gibiydin bir ara. Şimdi tekrar dinle Eurovision şarkısını, bu sefer seversin belki :A
Ezbere biliyorum, dinlememe gerek yok :A

Bana mı 😱 yalnız sadece fragmanı izledin, ters köşeler olabiliyor :A üsteki mesajların hepsine bak ve umudunu yitirme :A ve artık baş jüriyim yani az puan vermem :A @MasacRE
hem bakalım sana kalacak mı o. önce davranan kapacak :A (geçen sezon parlak puanlar almadı ama :A)

ne yani konu açılır açılmaz kim ilk yazarsa onun mu oluyor şarkı? yoksa özelden mi gönderiyoruz? :A

• İlginç
Reactions: Dosi
ne yani konu açılır açılmaz kim ilk yazarsa onun mu oluyor şarkı? yoksa özelden mi gönderiyoruz? :A
o hooo @MayısKralı yarışmacıların bir şey bilmiyor :A neyse baş jüri olarak bilgilendirme yapayım. Yarın yanılmıyorsam 8de paylaşim olacak. Tetikte ol ve Mayıskralı size bir saat verecek ve o saatte etiketlediği an hemen konuda videonu paylaş. Baktın senden önce kapan olmuş hemen ikinci seçeneğini paylaş o da elden gitmeden. Seçimler keisinleşince özelden Mayıskralına yazıp recabı ayarliyorsun. @Silinmiş Üye @dreamy şuan aklımda yenilerden olan sizlersiniz. Sizde kurala bakın. 19.59 paylaşırsanız yanlışlıkla 20.00 yine paylaşın :A bu yarışmanın en güzek yanı o. Kim kaparsa :A

• Beğendim
Reactions: dreamy and S.G.A.T.

Oo ezbere bildiğine göre çok sevdin ve bol bol dinledin demek ki :A Bekliyoruz o zaman yüksek puanını :A

• Güldürdün
o hooo @MayısKralı yarışmacıların bir şey bilmiyor :A neyse baş jüri olarak bilgilendirme yapayım. Yarın yanılmıyorsam 8de paylaşim olacak. Tetikte ol ve Mayıskralı size bir saat verecek ve o saatte etiketlediği an hemen konuda videonu paylaş. Baktın senden önce kapan olmuş hemen ikinci seçeneğini paylaş o da elden gitmeden. Seçimler keisinleşince özelden Mayıskralına yazıp recabı ayarliyorsun. @Silinmiş Üye @dreamy şuan aklımda yenilerden olan sizlersiniz. Sizde kurala bakın. 19.59 paylaşırsanız yanlışlıkla 20.00 yine paylaşın :A bu yarışmanın en güzek yanı o. Kim kaparsa :A
Teşekkür ederim bilgi için. Çocuğu niye etiketiyorsun anlattın ya. :D İlk kez katılıyorum bu yarışmaya. İsmini çok duysam da etkin olduğum yıllarda hiç denk gelememiştik. :A

• Güldürdün
Oo ezbere bildiğine göre çok sevdin ve bol bol dinledin demek ki :A Bekliyoruz o zaman yüksek puanını :A
bana sanki @bazinga seçer gibi geldi Can Bonomo'yu, umarım seçmez :A Admine iyi puan vermek isterim ama Can Bonomo maalesef sonlarda olur yine puanlamamda :A tabi diğerlerinin seçeneklerinede bağlı. @batuhankaralar Petrol'u seçmişti o dönem:A
@Turkuazz ve @denizz19 a üzülerek basmışım düşük puanlari. Turkuazz yine gideri olan şarkıyla gelmişti. Deniz'inkini ilkkez dinlemiştim :A

bana sanki @bazinga seçer gibi geldi Can Bonomo'yu, umarım seçmez :A Admine iyi puan vermek isterim ama Can Bonomo maalesef sonlarda olur yine puanlamamda :A tabi diğerlerinin seçeneklerinede bağlı. @batuhankaralar Petrol'u seçmişti o dönem:A
@Turkuazz ve @denizz19 a üzülerek basmışım düşük puanlari. Turkuazz yine gideri olan şarkıyla gelmişti. Deniz'inkini ilkkez dinlemiştim :A
Ben büyük ihtimal bir daha seçeceğim ha tabi başarırsak ilk tıklamayı :A

• Güldürdün
Teşekkür ederim bilgi için. Çocuğu niye etiketiyorsun anlattın ya. :D İlk kez katılıyorum bu yarışmaya. İsmini çok duysam da etkin olduğum yıllarda hiç denk gelememiştik. :A
çünkü MayısKralı detaylı anlatmalı😊 2017 ilk aylardı, sen aktif değildin galiba. Benim eski nickimle olduğum zamanlardı :A
En iyi Ben Seçerim yarışmamda buna benzer ama o kamu spotu, fragman, film, reklam vs şeylerdi ama en iyisini kapma şekli bu yarışmadan ilham almıştım😊

• Güldürdün
Reactions: S.G.A.T.
Bu Eurovision kategorisinde seçilecek şarkılar az çok belli ya. Daha önce de yapıldığı için farklı bir kategori olsa daha iyi olurdu aslında. Ama bu hafta seçilmese de sonradan seçilir illa ki, kaçış yok gibi :A Bonomo da kesin seçileceklerden değil tabi, ama yine seçilebilir bir ihtimal. Yarışmacılar önceki konuyu kurcalarsa iyi olur. Kararlarını ona göre versinler :A

• Güldürdün
Bu Eurovision kategorisinde seçilecek şarkılar az çok belli ya. Daha önce de yapıldığı için farklı bir kategori olsa daha iyi olurdu aslında. Ama bu hafta seçilmese de sonradan seçilir illa ki, kaçış yok gibi :A Bonomo da kesin seçileceklerden değil tabi, ama yine seçilebilir bir ihtimal. Yarışmacılar önceki konuyu kurcalarsa iyi olur. Kararlarını ona göre versinler :A
Ben önüme eskisini serip bak şu puanı verdin demesinler diye vede 'arkadaşına kıyak geçmiş' diyenler olursa Deniz ve Turkuazz'a veridğim puanlari kanıt olarak sunmak için bakındım :A diğer kategorilerde farklı şarkılar olacağı icin ayrı puan verilir ama Eurovisionda 3 aşağı 5 yukarı aynı puanlamalar olur :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Sen zevksizsen ben ne yapayım :A

• Güldürdün
Sen zevksizsen ben ne yapayım :A
Baş jüriye iyi davranman gerekirdi :ppp:
17 kişiden 10. olmuşsun o şarkıyla. Zevksizlik kimde belli oluyor :A
Sana düşük puanlar vermek için sabırsızlanıyorum :Z umarım zevksizliğin üstünde olurda gönül rahatlığıyla seni gözden çıkarırım :A

• Güldürdün
Reactions: denizz19