'Çukur' Gelecek Hafta Yok!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,749
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Show TV'nin sevilen dizisi 'Çukur' gelecek hafta yok!

%C3%87ukur.jpg

Yapımcılığını Ay Yapım'ın, yönetmenliğini Sinan Öztürk'ün üstlendiği, dizinin başrollerinde; Aras Bulut İynemli, Damla Sönmez, Hazal Subaşı, Perihan Savaş, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Necip Memili, Kubilay Aka, Cihangir Ceyhan, Burak Dakak, Meral Çetinkaya, Nur Sürer gibi isimlerin yer aldığı ve 'coronavirüs' nedeniyle çekimlerine 1 hafta ara veren dizi gelecek hafta yayınlanmayacak.

'Çukur' yeni bölümüyle 30 Mart Pazartesi 20.00'de Show TV'de!​

Son düzenleme:
Zaten bölümleri zar zor yetiştiriyorlardı şaşırmadık. 30 Mart'ta da yayında olacağını sanmıyorum.

Bu saçmalık abidesi mesajını kaale almıyorum :A Kendi dediğine kendin de inanmıyorsun çünkü :A
Az çok sosyal medyayı takip ediyorum Çukur'un, Sefirin Kızı'nın, Zalim İstanbul'un senaryoları hep eleştiriliyordu ve insanlar da istedikleri zaman izleyip istedikleri zaman bıraktıkları diziye geçerek oyalanmaya çalışıyorlar durum bu. :A

Dizi ekibi ne yapacak acaba çok merak ediyorum, stoksuz gidiyorlar ve üstelik çekimleri bile zor yetiştiriyor. :( Ayrıca 1 hafta ara verdi deniliyordu.

ve Yasak Elma zirveye rahat rahat geçer. :F

Az çok sosyal medyayı takip ediyorum Çukur'un, Sefirin Kızı'nın, Zalim İstanbul'un senaryoları hep eleştiriliyordu ve insanlar da istedikleri zaman izleyip istedikleri zaman bıraktıkları diziye geçerek oyalanmaya çalışıyorlar durum bu. :A
Sosyal medyaya bakarsak.... :A

Belliydi böyle olacağı...
Adil bir yarış için diğer pazartesi işleri de ara vermeli, reyting yamyamlığı yapmamalı.