Final yapacağı söylenmiyordu ama, Puhu'ya yetmemiş izlenme oranlarıSezonun 20-22 bölüm olacağı ve geç başlayıp erken biteceği de sezon başlamadan önce belliydi zaten tekrar kudur.
Final yapacağı söylenmiyordu ama, Puhu'ya yetmemiş izlenme oranlarıSezonun 20-22 bölüm olacağı ve geç başlayıp erken biteceği de sezon başlamadan önce belliydi zaten tekrar kudur.
5 milyondan fazla izlendi diye kutlama bile yapıldı ne yetmemesi. Gülse Birsel tadında bırakmak istemiştir üçüncü kez kudur.Final yapacağı söylenmiyordu ama, Puhu'ya yetmemiş izlenme oranları
Of kes kendini kandırmayı, sen kudurmalara doyamadın asıl5 milyondan fazla izlendi diye kutlama bile yapıldı ne yetmemesi. Gülse Birsel tadında bırakmak istemiştir üçüncü kez kudur.
E sen Kadın’la uğraşırsan elbet böyle karşına çıkar. Zamanında Kadın için biz sana sezon başından beri belliydi derken sen sezon ortasında bitiyor falan diyordun. Şimdi de Gülse uzatmak istememiştir diyorsun.Sezonun 20-22 bölüm olacağı ve geç başlayıp erken biteceği de sezon başlamadan önce belliydi zaten tekrar kudur.
Salgın çok sürmez de yeniden çekimler başlarsa mayıs-haziran gibi biter ve bu da sezon sonu oluyor. Ayrıca Kadın için Özge bile devam etmek istemiyor diye haber çıktı zorla sürdürüyorlardı resmen.E sen Kadın’la uğraşırsan elbet böyle karşına çıkar. Zamanında Kadın için biz sana sezon başından beri belliydi derken sen sezon ortasında bitiyor falan diyordun. Şimdi de Gülse uzatmak istememiştir diyorsun.
Kendini avutmaya devam et böyle yalanlarla.Salgın çok sürmez de yeniden çekimler başlarsa mayıs-haziran gibi biter ve bu da sezon sonu oluyor. Ayrıca Kadın için Özge bile devam etmek istemiyor diye haber çıktı zorla sürdürüyorlardı resmen.
Evet Jet Sosyete'yi başrol oyuncusunun bile veda gecesine tenezzül edip katılmadığı dizilerle bir tutmamak lazım haklısın.Kendini avutmaya devam et böyle yalanlarla.
Ben onun ağzının payını verdim her zaman ki gibi canımE sen Kadın’la uğraşırsan elbet böyle karşına çıkar. Zamanında Kadın için biz sana sezon başından beri belliydi derken sen sezon ortasında bitiyor falan diyordun. Şimdi de Gülse uzatmak istememiştir diyorsun.
Ağzına sağlık.Ben onun ağzının payını verdim her zaman ki gibi canım
Ben onun ağzının payını verdim her zaman ki gibi canım
Ağzına sağlık.
Daha finaline 5 bölüm var tabii ki duruyor. 😱 Silemiyorsan ayrı tweet olarak da ekleyebilirsin.O duruyor mu daha? 😱
BKM yazıyor zaten takipçilerim görür.Daha finaline 5 bölüm var tabii ki duruyor. 😱 Silemiyorsan ayrı tweet olarak da ekleyebilirsin.