hayret bi şey
Emekli
Verir tabi, Meryem'den ödleri kopuyordu çünkü. Söylenmesini de beklemiyorlardı bence.İyi bir analiz Hayrettin ama Meryemin elenmesi şuan ünlülerde okadar şok etkisi verir mi ki,zaten kızın ne zaman oynayacağı şüpheli.
Verir tabi, Meryem'den ödleri kopuyordu çünkü. Söylenmesini de beklemiyorlardı bence.İyi bir analiz Hayrettin ama Meryemin elenmesi şuan ünlülerde okadar şok etkisi verir mi ki,zaten kızın ne zaman oynayacağı şüpheli.
Ben okadar düşünmüyorum ama bakalım göreceğiz yarınaVerir tabi, Meryem'den ödleri kopuyordu çünkü. Söylenmesini de beklemiyorlardı bence.
Sanırım bu akşam iletişimi kim alacak değil..Konseyde ne olacak izleyici ona odaklı
İletişimi gönüllüler alsada olur desemde içinde ki ünlüler sevdası bu isteği nedense bastırıyor. Çok mu acımasızım yaa@Emre Ozansoy @Hachiko @hayret bi şey @RevaN @dreamy
Acı abi bize...Sanırım bu akşam iletişimi kim alacak değil..Konseyde ne olacak izleyici ona odaklı
İletişimi gönüllüler alsada olur desemde içinde ki ünlüler sevdası bu isteği nedense bastırıyor. Çok mu acımasızım yaa@Emre Ozansoy @Hachiko @hayret bi şey @RevaN @dreamy
Niye öyle dedin? Çok kötü olur takım için. 😱 Artı sevdiğim de bir isim...@dreamy Olm Nisa elenmiş olmasın.
bilmem ki öyle bir hisse kapıldımNiye öyle dedin? Çok kötü olur takım için. 😱 Artı sevdiğim de bir isim...
bu arada gönüllürden benimde tek sevdiğim o zaten.Niye öyle dedin? Çok kötü olur takım için. 😱 Artı sevdiğim de bir isim...
Biraz önceki performansından sonra gittiğinde neler olacağını düşünmek bile istemiyorum...bu arada gönüllürden benimde tek sevdiğim o zaten.
Ünlüler biraz doymuş gibi ...ama gönüllülerde haklı olarak daha hırslı.Ünlülerin bu oyunda atışları baya kötü... Bunu değerlendirebiliriz inşallah...