Umarım iyileşir, çok çok üzüldüm
Umarım iyileşir, çok çok üzüldüm
Karantinada telefona izin veriliyor mu? Bir sürü bakteri oluyor iyileşeceği varsa da iyileşemeyebilir.
Bakalım ne geliyor devamında.Fahrettin Koca açıklama yapıyor: “Şanslı durumdayız diğer ülkelere göre.”
Bugün de 349 kişi daha mı vefat etmiş?? Aman AllahımSon dakika
İtalyada son 24 saatde 3233 yeni vaka ile toplam vaka sayısı 28 bine ulaşmış durumda.
Ölüm oranı ise 349 kişi artarak 2158'e ulaştı.
@Yiğitt @bazinga @Harunnn60 @Tolstoyevski
Evet. Ortalama olarak 350 gidiyorlar kaş gündür. Bu hızla 10-12 güne 5000 olurlar.Bugün de 349 kişi daha mı vefat etmiş?? Aman Allahım
Onu bende ilginç buldum. Belki hastalığı çok ağırlaşırsa başka özel odalara alırlar filmlerde ki gibi odalar böyle.Karantinada telefona izin veriliyor mu? Bir sürü bakteri oluyor iyileşeceği varsa da iyileşemeyebilir.
Çini vaka sayısında geçtiler şimdi bu gidişle ölüm oranında da geçecekler.Evet. Ortalama olarak 350 gidiyorlar kaş gündür. Bu hızla 10-12 güne 5000 olurlar.
Böyle net olacaksın işte.SON DAKİKA - Kanada, bütün sınırlarını yabancılara kapatma kararı aldı.
@Tolstoyevski " Sokağa Çıkma Yasağı Bekleniyor mu?" Bakan;"Asla böyle birşey olamaz"
Bu arada kafamdaki soruları sordular hep; ama şu gerçek sayı artacak...bunu malesef ve maselef kabul edelim.Artmamasına imkan yok... Tek temennim; vaka sayısı artsada iyileşme oranıda artayarak..erimesi.
TEDBİR TEDBİR ve TEDBİR.
Lütfen Ufak ama ÇOK ÖNEMLİ KURALLARI ATLAMAYIN...Çevrenizi uyarın...!!!
Aklınızı kullanın; hurafelere kapılmayın....her söylenene inanmayın..kendinizi ve çevrenizi paniğe atmayın lütfen.
Yok sanmam, 10-15 artış olabilir. Anladığım kadarıyla Umre'den dönenlerde pozitif hasta var, bakan dağılımıyla paylaşacağım dedi...“Asla böyle bir şey olmaz” demesi fazlasıyla sinir bozucu ve gerçek dışı. Ne demek asla öyle bir şey olmaz? Vaka sayısı on binleri bulursa ne yapacaksın, sokağa çıkma yasağı uygulanmayacak mi? “Asla” asla denilmemesi gerekiyor. Biliyorum sakin konuşup halkıyatıştırmak için kelimelere dikkat almak gerekir ama “asla” gibi geçmiş, şimdi ve geleceği etkileyen bir durum bu kaos ortamında söz konusu olmamalı.
Bugün maalesef vaka sayısı 3 haneye ulaşacak gibi duruyor geciktire geciktire açıklandığına göre.. @Yiğitt