Can Yaman ve Özge Gürel 'Bay Yanlış' Dizisinde!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,781
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Gold Film'in yaz dizisi 'Bay Yanlış'ın başrol oyuncuları belli oldu!

5954f75467b0a91a30007e1c.jpg

2017 yılında No Dokuz Productions imzalı 'Dolunay' dizisinde beraber rol alan ve Dünya'da büyük kitlelere ulaşan Can Yaman ve Özge Gürel, yapımcılığını Gold Film / Faruk Turgut'un üstleneceği ve adı 'Bay Yanlış' olarak açıklanan yaz dizisinde yeniden bir araya geliyor.

Can Yaman ve Özge Gürel'in başrollerini paylaşacağı 'Bay Yanlış'ın kanalı ve konusu henüz belli değil.

'Bay Yanlış' yakında!

Kaynak: televizyongazetesi.com​

Başka kombinasyon kalmayınca eskilere döndüler demek. :A İki yeteneksiz yakışır. :A

Günlük karakterlerini kenara bırakırsak görsel olarak uyumlu gözüküyorlar. İkisinin de fan kitlesi yüksek, kısaca yazın en popüler işlerinden birisi olur. Doğru tercih yaz için. Hatta söylediklerinden dolayı Can Yaman'ı tanımayan yok neredeyse. Meraktan dolayı başta çok izlenecektir. Senaryo iyiyse sonrası da gelir. Tahminimce Star TV olur. Gold Film ile arası iyi bir kanal.

Can naparsan yap, 3-4 aylık yaz dizisi dışında seni kimse dizisinde istemeyecek.

Dolunay'da Ferit ve Nazlı ikilisi güzeldi, bir farklıydı...

Uyumları olduğu bariz belli, yurt dışı satışları yüksek bir proje olacağı kesin, en azından yaz sezonunu rahat çıkaran bir dizi olacaktır. :) Hatta yazın en iddialı dizisi.

• Beğendim
Reactions: Angelica
Dolunay dizisi zamanın fanları vardı izlenecektir yine yakışıyorlar çünkü

‘Dolunay’ dizisi güzel bir işti, severek takip ettim. Lakin Can’ın dizilerini izlemem artık, Özge umarım bu dizide olmaz...

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy