NaynTamam ona bakarız sen izle de.
NaynTamam ona bakarız sen izle de.
Tükürdüğünü yalamaz benim sevgilimBu gelişmeyle beraber Çukur'da Emrah tıpkı Mahsun gibi geri döner
Aras ve Barış'ı ben de isterim, yapsınlar benceŞikayet edenler aksiyon dizisinin aşka dönüşmesini isteyen kitle. Azer Karaca'cılar falan var. Ben silahlı çatışma ortasında öpüsen Aras Bulut ve Barış Arduç istiyorum. 😍 Bir de senarist sağ olsun ben düzenli takip etmesem bile bu kadar fazla karakteri iyi bir şekilde yedirebiliyor hikayeye. Ondan dolayı yeni karakterlere de acik bir dizi Cukur.
Twitter'da tag başlatAras ve Barış'ı ben de isterim, yapsınlar bence
YamBök istiyoruz @/cukurdiziTwitter'da tag başlat
Harika, hemen başlatYamBök istiyoruz @/cukurdizi
Ne denir ki, Türk milleti kaliteden anlamadığını bir kez daha ispatladı. Gidin ZümrüdüAnka izleyin!
DEK ve Öğretmen tuttu ama. Osman'ın havası söndü artık.Gününden dolayı kaybetti bu dizi osmanın karşısına konacak bir dizi değildi
DEK ve Öğretmen tuttu ama. Osman'ın havası söndü artık.
Hayır etmiyor. Daha doğrusu etmeyecek çünkü büyük ihtimalle bu hafta diğer gruplarda da geçecek.Zirvede devam ediyor
Hayır etmiyor. Daha doğrusu etmeyecek çünkü büyük ihtimalle bu hafta diğer gruplarda da geçecek.
Ekli dosyayı görüntüle 76195
Tamam Total'de de inecek onu diyorum.totalden bahsettim ab den değil
Tamam Total'de de inecek onu diyorum.
Artık edemeyecekZirvede devam ediyor
Artık edemeyecek
AynenSendemi öğretmen geçer diyon serhat
Geçsin isterim bende izlemesem bileÖğretmen çok etkili bir dizi geçerse şaşırmam bende