'Zalim İstanbul' Final Yapıyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,747
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Kanal D'nin sevilen dizisi 'Zalim İstanbul'dan kötü haber geldi!

5c977064c03c0e0e5888385c.jpg

Yapımcılığını Avşar Film'in, yönetmenliğini Şenol Sönmez'in üstlendiği, kadrosunda Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay, Ozan Dolunay, Berker Güven, İdris Nebi Taşkın, Bahar Şahin, Sera Kutlubey ve Simay Barlas'ın yer aldığı dizi 5 bölüm sonra ekran macerasını sonlandıracak.

Mine Tugay'ın agresif tavırlarının ardından sette oluşan gerginlikten sonra bu kararın alındığı iddia edildi.

'Zalim istanul' final bölümüyle 6 Nisan Pazartesi 20.00'de Kanal D'de!

Kaynak: Medyaradar

Reytingleri de kötüydü zaten gerginlik bahane

2 kere gün değiştiren, reytingleri bu diziden daha berbat olan Afili Aşk devam ediyor ama Zalim İstanbul (Mine Tugay bahane edilerek) final yapıyor. Cidden saçmalık!

Kanalın zor zamanında geldi, ilaç oldu kanala. Arka Sokaklar var, Hekimoğlu'da tutunca hemen gözden çıkardı kanal... Tebrikler...

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Kaynak haberi inceledim, özel haber değil. İçeriği de resimlerle süslemiş, balon haber olması muhtemel. Ki geçenlerde bir Twitter kullanıcısının haberiydi bu, onu baz alarak yapmış sanırım.

39. bölümde biteceği konuşuluyordu orası ayrı ama ben sezon sonunu görür diye düşünüyorum.

2 kere gün değiştiren, reytingleri bu diziden daha berbat olan Afili Aşk devam ediyor ama Zalim İstanbul (Mine Tugay bahane edilerek) final yapıyor. Cidden saçmalık!

Kanalın zor zamanında geldi, ilaç oldu kanala. Arka Sokaklar var, Hekimoğlu'da tutunca hemen gözden çıkardı kanal... Tebrikler...
Mine tugay mı bahane ediliyor 😱

AA'nın bitmesi gerekiyor önce bu ne saçmalık.

Kaynak haberi inceledim, özel haber değil. İçeriği de resimlerle süslemiş, balon haber olması muhtemel. Ki geçenlerde bir Twitter kullanıcısının haberiydi bu, onu baz alarak yapmış sanırım.

39. bölümde biteceği konuşuluyordu orası ayrı ama ben sezon sonunu görür diye düşünüyorum.
Öyle zaten. Birsen kanalın henüz karar vermediğini söyledi. 39 final diyen bir tek Dedikoducu Çocuk var o da yıllardır yasaklı. Zaten Mine Tugay yüzünden final yapması da mümkün değil. O yüzden resmi haber gelene kadar kilit.

@Emre Ozansoy

• İlginç
Reactions: Felon and xemrexxx
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
172,188
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961