Hahahaa olsun bu görüntüler de hoşuma gidiyor. Biraz daha gruplaşmalar başlayıp dedikodular artsın o zaman ada hayatı önemi çıkar. Eskiden gruplaşmalar oluyordu onların sohbeti ada hayatı için önemliydi, efsaneydi hem de. Serenay Aktaş, Merve olaylarında oyun bitse de adayı izlesek derdim."Acunun ada hayatı dediği şeyin yarısı yarışmacılar uyurken arkaya şarkı koymak + böcekleri ağaçları çekerken şarkı koymak" @Yiğitt twitter'da böyle bir yorum gördüm, aynı benim düşündüklerimi yazmış adam.
Eskide kaldı onlar, artık öyle heyecanlı bölümler yok.Hahahaa olsun bu görüntüler de hoşuma gidiyor. Biraz daha gruplaşmalar başlayıp dedikodular artsın o zaman ada hayatı önemi çıkar. Eskiden gruplaşmalar oluyordu onların sohbeti ada hayatı için önemliydi, efsaneydi hem de. Serenay Aktaş, Merve olaylarında oyun bitse de adayı izlesek derdim.
Her an bırakabilirim sen de körükleme beniEskide kaldı onlar, artık öyle heyecanlı bölümler yok.
Ardahan'ın konuşurken 'eh' 'ıgh' yapması çok seksi değil mi?Her an bırakabilirim sen de körükleme beni
Ay bana Ardahan deme, tek Burak tatlı bu sezon Aslına Barış da fena değil...Ardahan'ın konuşurken 'eh' 'ıgh' yapması çok seksi değil mi?
Benim de canım çekti.Ay bana Ardahan deme, tek Burak tatlı bu sezon Aslına Barış da fena değil...
Ödül muhteşem akşam akşam olacak iş değil...
Ceyhun abi gider bu hafta.
Evet, ayrıca bu hafta erkek gidecek kural gereği.Tekrar mı oylamaya çıkacaklar konseyde takım olarak?
O saçma olmuş 😱Evet, ayrıca bu hafta erkek gidecek kural gereği.
Erkek - Kadın yarışmacılar arasındaki fark bir takımda ikiden fazla olamıyor, bu kural aslında 3 yıldır var.O saçma olmuş 😱
Tüm yemek ödüllerinde,kazandıkdan sonra Açızzzz Patates istiyoruz... Açızzzz nohut istiyoruz.. Diye bağırdılar..Tekrar izlersin sonradan.Bu Ünlüler de her zaman aynı şeyi yapıyor, kazanıyorsunuz da öyle yapmak hoş değil. Tahrik amaçlı yapmasan bile öyle duruyor yani. Gönüllüler hiç yapmadı bunu...