TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

"Acunun ada hayatı dediği şeyin yarısı yarışmacılar uyurken arkaya şarkı koymak + böcekleri ağaçları çekerken şarkı koymak" @Yiğitt twitter'da böyle bir yorum gördüm, aynı benim düşündüklerimi yazmış adam. :D
Hahahaa olsun bu görüntüler de hoşuma gidiyor. Biraz daha gruplaşmalar başlayıp dedikodular artsın o zaman ada hayatı önemi çıkar. Eskiden gruplaşmalar oluyordu onların sohbeti ada hayatı için önemliydi, efsaneydi hem de. Serenay Aktaş, Merve olaylarında oyun bitse de adayı izlesek derdim. :D

• Beğendim
Reactions: Hazem
Hahahaa olsun bu görüntüler de hoşuma gidiyor. Biraz daha gruplaşmalar başlayıp dedikodular artsın o zaman ada hayatı önemi çıkar. Eskiden gruplaşmalar oluyordu onların sohbeti ada hayatı için önemliydi, efsaneydi hem de. Serenay Aktaş, Merve olaylarında oyun bitse de adayı izlesek derdim. :D
Eskide kaldı onlar, artık öyle heyecanlı bölümler yok. :(

• Üzücü
Reactions: Yiğitt
Bu Ünlüler de her zaman aynı şeyi yapıyor, kazanıyorsunuz da öyle yapmak hoş değil. Tahrik amaçlı yapmasan bile öyle duruyor yani. Gönüllüler hiç yapmadı bunu...

Bu Ünlüler de her zaman aynı şeyi yapıyor, kazanıyorsunuz da öyle yapmak hoş değil. Tahrik amaçlı yapmasan bile öyle duruyor yani. Gönüllüler hiç yapmadı bunu...
Tüm yemek ödüllerinde,kazandıkdan sonra Açızzzz Patates istiyoruz... Açızzzz nohut istiyoruz.. Diye bağırdılar..Tekrar izlersin sonradan.

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy