Eda Ece Bir Kez Daha Takdir Topladı!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,826
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Güzel oyuncu Eda Ece, bir kez daha takdir topladı!

5e59efec7af5072ea00d63b3

Şu sıralar FOX'ta ekrana gelen 'Yasak Elma' dizisinde canlandırdığı Yıldız Yılmaz karakteri ve sokak hayvanlarına yaptığı yardımlar ile adından söz ettiren Eda Ece, set dönüşü bir aracın köpeğe çarptığını görünce kayıtsız kalamadı.

Sabah saat 04.00 sularında Cihangir'de özel bir hayvan hastanesi çıkışında objektiflere takılan güzel oyuncu bir arabanın çarptığı sokak köpeğini polislerin yardımı ile hastaneye yetiştirdi.

Ece, "Setten çıkmış eve dönüyordum. Bir aracın köpeğe çarptığını gördüm. Allah’tan yolda bir de polis arabası vardı. Polis abilerle beraber köpeği buraya getirdik. Hemen müdahale ettiler. Sabah kırıklarına bakıp gerekiyorsa operasyon yapacaklar.” ifadelerini kullanırken köpeği götürmek için araç bulamayınca sinirlendiğinin altını çizdi ve "Polis abiler önce belediyeyi aradı, ancak çok geç olduğu için köpeği almaya gelecek araç bulamadılar. Ben de özel klinikleri aradım, ‘Aracımız yok’ dediler. Neden ülkemizde 7/24 çalışan bir hayvan ambulansı yok?” dedi.

Haklı bir isyan... Belediyelerin tek görevi alıp barınağa bırakmak. Sokak hayvanlarıyla ilgilenen veteriner hekimler olması gerekir, Avrupa'da Amerika'da bu sistemler var hayvan ambulansı gibi. Sokak hayvanlarının sağlık durumuyla ilgileniyorlar. Hava şartlarına göre daha korunaklı yerlere götürüyorlar biz tabi her konuda olduğu gibi bunda da geriyiz...
Valla her ilde var mı bilmiyorum ama İstanbul da bu uygulama var , Ben bir yaralı karga görmüştüm kanatları yaralıydı uçamıyordu yanıma kadar geldi, bende belediyeyi aradım sonra bu durumdan bahsettim , 1 saat içinde geldiler aldılar , hayvanın hayatı kurtuldu .

Valla her ilde var mı bilmiyorum ama İstanbul da bu uygulama var , Ben bir yaralı karga görmüştüm kanatları yaralıydı uçamıyordu yanıma kadar geldi, bende belediyeyi aradım sonra bu durumdan bahsettim , 1 saat içinde geldiler aldılar , hayvanın hayatı kurtuldu .

Bazı ilçelerde var dediği gibi. Ben de Ataşehir'de görmüştüm bu uygulamayı. Demek ki yaygın değil. :( Ama yaygın olması gereken bir şey.

Keşke herkes senin gibi duyarlı olsa be Eda... Saat gecenin 4'ü, setten yorgun argın dönüyorsün ama kayıtsız kalmıyorsun. Helal olsun sana ❤

Güzel bir haraket. Amma geçen defa da bir çocuğa yardım yapınca gündem olmuşdu. Herşey yapdığında sanki magazincelere de haber veriyor. Yoksa gece 4de magazinciler orda ne arasın. :D

• Güldürdün
Reactions: blacklion
Yapması gerekeni yapmış. Olması gereken bu zaten. Neden alkışa tutuyoruz anlamadım. :D

• Güldürdün
Reactions: alperuz
Aynısı Kadın oyuncuları yapsa, alnına yapıştırıp dolaşırdın be pis kaknem seni :A :A
Polisler var diyip gidebilirdi. Sabahın saat 04.00'ü, set çıkışı yorgun ve bitkinken durup ilgileniyor çünkü.
Aynı anda 12 kedi ve 2 köpeği sahiplenmiş biri olarak böyle bir olayla karşılaşıp ırgalamasam gece başımı yastığa koyduğumda rahat rahat uyuyamazdım.

Devletin ihmali ve sorumsuzluğu ayrı bir yana, öyle şeyler burada zorunlu iken hatta yapılmaması halinde kişinin siciline bile zarar verebiliyorken memlekette böyle olaylara alkış tutarak insanlığın öldüğünü resmen kanıtlamış oluyoruz. Şahsen ben bu manzaraya çok çok üzüldüm. :)

• Beğendim
Aynı anda 12 kedi ve 2 köpeği sahiplenmiş biri olarak böyle bir olayla karşılaşıp ırgalamasam gece başımı yastığa koyduğumda rahat rahat uyuyamazdım.

Devletin ihmali ve sorumsuzluğu ayrı bir yana, öyle şeyler burada zorunlu iken hatta yapılmaması halinde kişinin siciline bile zarar verebiliyorken memlekette böyle olaylara alkış tutarak insanlığın öldüğünü resmen kanıtlamış oluyoruz. Şahsen ben bu manzaraya çok çok üzüldüm. :)
Malesef ülkenin durumu bu. 2-3 iyi insan böyle şeyler yapınca haber oluyor, bizler şaşırıyoruz. Aslında Eda'nın yaptığı normal bir şey ama ülkede yapan sayısı o kadar az ki, insanlar takdir ediyor. :(

• Beğendim
Reactions: kerem
Malesef ülkenin durumu bu. 2-3 iyi insan böyle şeyler yapınca haber oluyor, bizler şaşırıyoruz. Aslında Eda'nın yaptığı normal bir şey ama ülkede yapan sayısı o kadar az ki, insanlar takdir ediyor. :(
Söylemek istediğim şey tam da bu zaten. Eda Ece'nin ayağına sağlık, duyarlı biri olup insanlara örnek olması güzel bir şey. Ama böyle olaylar burada haber değeri niteliğinde bile değil ve bu da halkın ne kadar duyar yoksunu olduğunu gözler önüne sermiş oluyor maalesef.

• Üzücü
Söylemek istediğim şey tam da bu zaten. Eda Ece'nin ayağına sağlık, duyarlı biri olup insanlara örnek olması güzel bir şey. Ama böyle olaylar burada haber değeri niteliğinde bile değil ve bu da halkın ne kadar duyar yoksunu olduğunu gözler önüne sermiş oluyor maalesef.
Keşke ikimiz de haksız olsak ama işte durum bu...

• Beğendim
Reactions: kerem