26 Şubat 2020 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    15
Fesat çok etrafta. Önlemi almak gerekir :A
Senin geçen ki mesajını Sherlock sayesinde farketmiştim. Üye olan Sherlock :A üff kurtulamıyorum şu belirtmelerden 🙄Enes'ler de de bu geliyor başıma :A
@MEnes ve @Sherlock ile sohbet grubumuz var ve ikiside Enes olunca nickleri yazmak zorunda kalıyorum :A
İyi yapmışsın, burada yazdığın mesajlar çok farklı anlamlara çekilebiliyor :A

Ben de birine Enes diğerine Şerlok diyorum :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Sherlock
130254FF-41E4-4FDE-B24D-2DF9ABC4BB9B.jpeg

Jet Sosyete kaosu çıkmış, koşun. :A @Dosi @alperuz

• Güldürdün
Reactions: Dosi and alperuz
Bir kaç gün daha idare edin beni Sherlock Bey :bhr:

Sherlock'a (Dizideki Sherlock'a) baya baya dizeceğim güzel sözler var ama bi frenliyorum kendimi arada :A :A

Ederiz Dosi hanım sıkıntı yok. :A Sherlock (ben de kendimi övmüş gibi oluyorum) baya iyi dizidir, her türlü övgüyü hak eder. :A

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: alperuz and Dosi
Kendisi 1.5 ay önceki olayı da unutmayıp önüne sunmuştu zaten, he de geç boşver. :F
Kendisine göre aylar önce izlediğim bölümün reytingleri yüzünden kafamı duvarlara vuruyorum herhalde. :A
Peşembe sabahı Jet Sosyete kaosunu izleyen forum halkı (temsili değil direkt bunlar biziz :A)
https://i4.hurimg.com/i/hurriyet/75/750x422/5b2ab1735379ff0344433a84.jpg
@Aserat @serhatt @Özgür @Sherlock @Dosi
Kaos değil tek kişilik nefret kusma seansı. :A Daha kaliteli kaoslar olmuştu zamanında. :A

• Güldürdün
Reactions: alperuz and Özgür
Yedirdiğin çekirdeğin içine ne koyduysan yiyen kaos manyağı oluyor, tedirginim. :A
Tabi ya! Ben ondan kaosların içinde buldum kendimi birden 😱 Yani hep kaos ortamına çekilmeye çalışıldım ve içindeydim ama ama ilkkez ben de yorum yazarak katıldım tartışmalara. Herşey çekirdek nedeniyle başlamış 😱 😱