Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba.
Bir zamanlar forumda turnuvasını düzenlediğim Reyting Tahminleri Yarışması'nı uzun bir aradan sonra tekrardan başlatmaya karar verdim. Forumda bir şekilde yarışma kendisini unutturmadı ve sevilen üyeler tarafından ara ara yeni diziler için tekrardan bizlere sunuldu. Bu yarışmayı tekrardan elemeli olacak şekilde sizlere sunacağım.
Puanlama nasıl olacak?
Puanlama her zamanki gibi dizi veya programların tahmin zorluk seviyesine göre belli olacak. Ve katsayılar aşağıdaki gibi olacak;
KATSAYI | PUAN |
0,50 ve altı | A puan (dizi veya programın tahmin zorluk seviyesine göre belirlenecek) |
1.00 ve altı | B puan (dizi veya programın tahmin zorluk seviyesine göre belirlenecek) |
2.00 ve altı | C puan (dizi veya programın tahmin zorluk seviyesine göre belirlenecek) |
2.00 ve üstü | 0 puan |
Elemeler nasıl olacak?
Elemeler katılımcı sayısına göre belirlenecek. Ancak aşamalar şu şekilde olacak;
Elemeler katılımcı sayısına göre belirlenecek. Ancak aşamalar şu şekilde olacak;
- Grup Aşaması
- Çeyrek Finaller
- Yarı Finaller
- Final
Yarışma ne kadar sürecek?
Bu yarışmayı her yaptığımızda ilk bir kaç gün katılımın yüksek olup sonrasında katılımın düşüşe geçtiğini gördük. Bu yüzden her aşamayı birer haftada tamamlayıp toplamda 1 ay gibi bir süre içerisinde tamamlamak gibi bir düşüncem var. Bu arada yine uzun diye düşünebilirsiniz ancak yarışmanın sıkmaması adına şöyle bir çözüm düşündüm: Yarışmayı her gün tek tek yapmak yerine 1 haftanın tahminlerini tek seferde almak gibi bir düşüncem var. Hangi yapım ve programların tahminlerini alacağım konu üzerinden yarışmacılara duyurulacak. Yarışmacılarda özel mesaj üzerinden tahminlerini bana yollayacaklar. Böylelikle her gün tek tek uğraşmak yerine tek seferde tahminler yapılmış olacak.
Yarışma ne zaman başlayacak?
28 Şubat cuma günü ilk haftaya başlayacağız. 5 Mart perşembe günü ise birinci haftayı tamamlamış olacağız.
Katılmak isteyen herkese şimdiden başarılar diliyorum. Katılımın bol, yarışmanın rekabetli ve eğlenceli olması dileğiyle
Katılmak isteyen arkadaşlar konu üzerinden yada özel mesaj yoluyla bana ulaşabilirler.
Bu yarışmayı her yaptığımızda ilk bir kaç gün katılımın yüksek olup sonrasında katılımın düşüşe geçtiğini gördük. Bu yüzden her aşamayı birer haftada tamamlayıp toplamda 1 ay gibi bir süre içerisinde tamamlamak gibi bir düşüncem var. Bu arada yine uzun diye düşünebilirsiniz ancak yarışmanın sıkmaması adına şöyle bir çözüm düşündüm: Yarışmayı her gün tek tek yapmak yerine 1 haftanın tahminlerini tek seferde almak gibi bir düşüncem var. Hangi yapım ve programların tahminlerini alacağım konu üzerinden yarışmacılara duyurulacak. Yarışmacılarda özel mesaj üzerinden tahminlerini bana yollayacaklar. Böylelikle her gün tek tek uğraşmak yerine tek seferde tahminler yapılmış olacak.
Yarışma ne zaman başlayacak?
28 Şubat cuma günü ilk haftaya başlayacağız. 5 Mart perşembe günü ise birinci haftayı tamamlamış olacağız.
Katılmak isteyen herkese şimdiden başarılar diliyorum. Katılımın bol, yarışmanın rekabetli ve eğlenceli olması dileğiyle
Katılmak isteyen arkadaşlar konu üzerinden yada özel mesaj yoluyla bana ulaşabilirler.
YARIŞMACILAR |
@Emre Ozansoy |
@The_Erinch |
@Ahmed |
@batuhankaralar |
@serhatt |
@alperuz |
@phoebebuffay |
@S.G.A.T. |
@Yiğitt |
@Aserat |
@Hachiko |