Şahika'dan Leyla'ya Büyük Kumpas! - Yasak Elma 70. Bölüm

serhatt

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
67,664
Puanı
1,060
Medyapım'ın yapımcılığını üstlendiği, başrollerinde; Şevval Sam, Talat Bulut, Eda Ece, Şafak Pekdemir, Nesrin Cavadzade ve Barış Kılıç gibi isimlerin yer aldığı dizinin dün akşam yayınlanan bölümünde Şahika, Leyla'nın işini bitiriyor.

"Yasak Elma" yeni bölümleriyle her Pazartesi FOX'ta!

Bu spoiler oldu benim adıma, videoları gün içersinde izlicektim :D

@Sherlock un da belirttiği gibi en azından 1 gün bekleyebilirsiniz konuları açmak için. @serhatt @Emre Ozansoy

Ertesi gün değil, ondan sonraki gün açarsınız. :)

• İlginç
Reactions: serhatt
  • Güldürdün
Reactions: Bully
Detayı belli değil ama fragmanda görülüyordu zaten ne yaptıkları :D
Hatırlayamadım fragmanı tam şu an, ayrıca izlememiş de olabilirim, belki tercih etmiyorumdur. :A

Yine de "kumpas" bir nebze spoilera giriyor. Geçen bölümde aralarının iyi olduğu aklımda kalmış benim. :D

"Şahika ve Leyla Arasında Neler Oldu" , "Şahika ve Leyla Ne Yaşadılar", "Yasak Elma'da Büyük Kumpas" gibisinden bir tercih yapabilirdin. :D

• Beğendim
Reactions: serhatt
Detayı belli değil ama fragmanda görülüyordu zaten ne yaptıkları :D
Canım başlıkta sadece 'Büyük Kumpas' diye yazman daha merak uyandırıcı. İsimleri belirtmeden.Dizimizde entrikalar okadar çok ki, bölümü daha izlemediğimde baya sabırsızlanırım acaba kim kime yine tuzak kurmuş diye :A

evet fragmandan ben de tahmin ettim bunu ama daha bölümü izlemeden başlıklar vesilesiyle kesinleşsin istemem şahsen.

Bir başka konuyada deyineceğim. Diğer dizi ile ilgili ilk başlıkta 'aldattığını ögrenecek mi' diye başlık var ama ikinci konuda 'boşanacak mı' var ve burada ilk video'ya bakılmadan aldattıldığını öğrendiğini öğrenmiş oluyruz. Başlık seçimleri kişilerin ismi belirtilmeden yapılabilir
Diğer konudaki yorumlarıda okudum ve şu konuda sana hak veriyorum. Yönetim kural koymalı, kural koymadan tabiki böyle konular açılmaya devam edilir😊 Sana nazım geçtiği için yazma gereği duydum😊

• Beğendim
Reactions: alperuz and serhatt
Hatırlayamadım fragmanı tam şu an, ayrıca izlememiş de olabilirim, belki tercih etmiyorumdur. :A

Yine de "kumpas" bir nebze spoilera giriyor. Geçen bölümde aralarının iyi olduğu aklımda kalmış benim. :D

"Şahika ve Leyla Arasında Neler Oldu" , "Şahika ve Leyla Ne Yaşadılar", "Yasak Elma'da Büyük Kumpas" gibisinden bir tercih yapabilirdin. :D
Tamam canım bir daha olmaz bırakıyorum çünkü artık tamamiyle konu açmayı :D

• Üzücü
Reactions: Bully and Dosi
Canım başlıkta sadece 'Büyük Kumpas' diye yazman daha merak uyandırıcı. İsimleri belirtmeden.Dizimizde entrikalar okadar çok ki, bölümü daha izlemediğimde baya sabırsızlanırım acaba kim kime yine tuzak kurmuş diye :A

evet fragmandan ben de tahmin ettim bunu ama daha bölümü izlemeden başlıklar vesilesiyle kesinleşsin istemem şahsen.

Bir başka konuyada deyineceğim. Diğer dizi ile ilgili ilk başlıkta 'aldattığını ögrenecek mi' diye başlık var ama ikinci konuda 'boşanacak mı' var ve burada ilk video'ya bakılmadan aldattıldığını öğrendiğini öğrenmiş oluyruz. Başlık seçimleri kişilerin ismi belirtilmeden yapılabilir
Diğer konudaki yorumlarıda okudum ve şu konuda sana hak veriyorum. Yönetim kural koymalı, kural koymadan tabiki böyle konular açılmaya devam edilir😊 Sana nazım geçtiği için yazma gereği duydum😊
Sorun yok canım, kimse kusura bakmasın :D

• Beğendim
Reactions: Dosi
En sevmediğim karakterdi sinsi olduğunu hemen anlamıştım iyiki çıktı diziden ba bay leyla