Diğer sözde tahmindiler 9 falan alır demişler teşekkürlerSurvivor tahminlerindeki başarından ötürü tebrik ediyorum
Diğer sözde tahmindiler 9 falan alır demişler teşekkürlerSurvivor tahminlerindeki başarından ötürü tebrik ediyorum
Pişmeleri lazım onların daha Sende yılların tecrübesi ve birikimi varDiğer sözde tahmindiler 9 falan alır demişler teşekkürler
Hepsi benden görüyor zatenPişmeleri lazım onların daha Sende yılların tecrübesi ve birikimi var
Survivor'un ilk bölümü için 8,50 reyting alır dersin 11,50 alır, ÇGH2 5,50 alır dersin 3,50 gelir, ikinci bölüm için 9-10 dersin 6 gelir, cuma günü için 6,80 dersin 5,20 gelir. Yani ayda yılda bir tutturacaksın herhalde.Diğer sözde tahmindiler 9 falan alır demişler teşekkürler
Aynen öncü olmuşsunHepsi benden görüyor zaten
KıskanmayalımSurvivor'un ilk bölümü için 8,50 reyting alır dersin 11,50 alır, ÇGH2 5,50 alır dersin 3,50 gelir, ikinci bölüm için 9-10 dersin 6 gelir, cuma günü için 6,80 dersin 5,20 gelir. Yani ayda yılda bir tutturacaksın herhalde.
Kıskanmıyorum ki, neden kıskanayım hatta keşke doğru çıksaydılar çünkü aldığından daha iyi tahminler yapmışsın ilk gün hariç.Kıskanmayalım
ABC1 2 farklı instagram sitesi veriyor.Acun sanırım kendi sayfasındada ABC1 vermiyor.ABC1 neden yok? Tv8 de yayınlıyorlar sonuçları
Başrol Deniz olanı mı doyorsun? @denizz19 ve kaos? o eskide kaldı. azıcik hayal kırikliğına uğradım
Survivor kaosu çıkmış o yetmez mi.Başrol Deniz olanı mı doyorsun? @denizz19 ve kaos? o eskide kaldı. azıcik hayal kırikliğına uğradım
Her gün illa bir dizi/programın kaosu çıkıyor. Maşallah boş geçmiyoruz @Dosi
Survivor kaosu çıkmış o yetmez mi.
Bu hafta hepimiz şov yapacağız enler listesinse kimimiz mesaj sayısı kimimiz hit kimimiz konu. hepimiz kendi rekorumuzu kıracağız ve bir çok konu ise 100+yorumla damga vuracaktırHer gün illa bir dizi/programın kaosu çıkıyor. Maşallah boş geçmiyoruz @Dosi
Her gün illa bir dizi/programın kaosu çıkıyor. Maşallah boş geçmiyoruz @Dosi
Bu hafta hepimiz şov yapacağız enler listesinse kimimiz mesaj sayısı kimimiz hit kimimiz konu. hepimiz kendi rekorumuzu kıracağız ve bir çok konu ise 100+yorumla damga vuracaktır
bu hafta cidden gözlerimi yordum özellikle çarşamba çok takildım diye anca bugün kendime gelebildim
Bir haftada Kadın, Öğretmen, Jet Sosyete, Mucize Doktor, Çukurova ve Survivor kaosu yalandı unuttuğum bir şey var mı.Bu hafta hepimiz şov yapacağız enler listesinse kimimiz mesaj sayısı kimimiz hit kimimiz konu. hepimiz kendi rekorumuzu kıracağız ve bir çok konu ise 100+yorumla damga vuracaktır
bu hafta cidden gözlerimi yordum özellikle çarşamba çok takildım diye anca bugün kendime gelebildim
EDHO'yu nasıl unutursun. Analizli Kadın-EDHO kaosu kalbimizdesin @DosiBir haftada Kadın, Öğretmen, Jet Sosyete, Mucize Doktor, Çukurova ve Survivor kaosu yalandı unuttuğum bir şey var mı.
İlk üç belli, dördüncüyü görelim diyorsun yaniBu hafta hepimiz şov yapacağız enler listesinse kimimiz mesaj sayısı kimimiz hit kimimiz konu. hepimiz kendi rekorumuzu kıracağız ve bir çok konu ise 100+yorumla damga vuracaktır
Ah evet. Kaç gündür tablo göremeyince aklıma gelmemiş.
Unuttuysan hemen bi rating tablosu atabilirim şöyle en 20+ reytinglisinden @DosiAh evet. Kaç gündür tablo göremeyince aklıma gelmemiş.