Öncelikle herkese merhaba forumunuzu çok uzun zamandır takip ediyorum. Bende bir hesap açıp aranıza katılmak istedim. Umarım forumu öğrenebilirim. 💕
Pek yok Mucize Doktor bir ara baktım orijinal bölümleri bittiği için biraz konu saçmaladı gibi geldi bıraktım. Yasak Elmayı 3 sezondur izliyorum asla kaçırmam. Öğretmen diye dizi gördüm tanıtımı ilgimi çekti onu izlemeyi düşünüyorum.Tekrardan hoş geldin. Yasak Elma dışında takip ettiğin bir dizi var mı? Merak ettim.
Teşekkür ederim dediğim gibi bir tek yasak elma izliyorum Öğretmende ilgimi çekti izlerim 💫Fox TV'nin başka hangi programlarını izliyorsun? Çünkü forumdaki ilk mesajın Fox TV ile ilgiliydi ve buyüzden dizilerini sordum ama sadece Yasak Elma izliyorum dedin.
Avatarin şahane ve kullanıcı isminde iyi.
Hoş geldin😊
İnşallah çok teşekkür ederim. 💫Merhaba, hoşgeldin foruma, kalıcı, yapıcı ve katkı verici olman dileğiyle... İyi forumlar dilerim.
Hoşbulduk. Kalıcı olacağımı düşünüyorum inşallah 💕Hoşgeldin. Umarım kalıcı olursun, şer birliğimize hoş geldin
Öncüsü ben oldum galibaHoşgeldin forumumuza.
Bu dizinin fanları epey artıyor gibi forumda.
Hoşgeldin forumumuza.
Hoşbulduk 💕Hoşgeldin forumumuza.
Hoşbulduk. Diğer diziler gibi bir konuyu 10 bölümde işlemiyor akışı çok güzel herkes izlemeli bence yasak elmayı ben çok severek izliyorum. 💫
Hoşbulduk avatar ne onu daha öğrenemedim bilmiyorum. 😊Her ne kadar avatarını pek sevmesem de hoşgeldin
Profil fotoğrafına Ender'i koymuşsun ya onu diyorumHoşbulduk avatar ne onu daha öğrenemedim bilmiyorum. 😊