Kim o hainler Şerlok beyciğim. Bunun bedelini ağır ödeyecekler...
Geçen yıl final oynayan takım ne hale gelmiş. Tüm suçu Mourinho'ya atsam yanlış olmaz bence.
Almanya'da oynanacak rövanşı düşünemiyorum bile.
Klopp hocam deplasmanda olduğundan ve her türlü skoru çevirebilecek bir takım yarattığından dolayı endişe duymadım ama burada işler sıkıntılı Şerlok beyciğim. Bu Leipzig takımı kendi sahasında perişan eder bu görüntüdeki bir Tottenham'ı
Bir şeyi de Alman disiplinine bağlama be kardeşim. Dünya kupasında gördük Alman disiplinini Bu takım iyi işte, sanki Bütün Almanya böyle top oynuyorMaçı halen Tot 1-0 alabilir futbolun adaleti gereği ama bu bugün Alman disiplininin kusursuza yakın şov yaptığını değiştirmeyecek
Tottenham'ın finale çıkması tamamiyle Üstün İngiliz Futbolu'yla alakalıydı. Bu yılın finali İngiliz vs Alman olsun, yerimizde duramayalım.Tot’ın geçen sene finale çıkmış olması bile komedi, öyle ki sürekli aklımdan çıkıyor finale çıkmış olmaları. Hangi performansla çıktılar bilmiyorum
Leipzig ise her maç böyle zaten, arada tabi ki takıldığı oluyor ama bu futbolu sayesinde Münih’e bile kök söktürerek şampiyonluk yarışında bir puan geride şimdilik. Sadece Dortmund ile yarışıyor olsaydı ligin bitimine 1 hafta kala efsanevi bir maç olurdu doğrusu
Bir şeyi de Alman disiplinine bağlama be kardeşim. Dünya kupasında gördük Alman disiplinini Bu takım iyi işte, sanki Bütün Almanya böyle top oynuyor
Tottenham'ın finale çıkması tamamiyle Üstün İngiliz Futbolu'yla alakalıydı. Bu yılın finali İngiliz vs Alman olsun, yerimizde duramayalım.
Biz bazıları gibi yolda bulduklarımızı yola çıktıklarımıza değişmeyiz Şerlok beyciğim. @DarkLegenD bu taş sanaAlmanlardan gerçekten korkacaksın Utku beyciğim, bu Nagelsmann isimli herif makine gibi bir takım yaratmış. Kendisi için Klopp hocamın veliahtı yakıştırmaları yapılıyor zaten. O yüzden haklısınız ancak sonuna kadar Mourinho hocamın arkasındayız...
Tottenham'ın finale çıkması tamamiyle Üstün İngiliz Futbolu'yla alakalıydı. Bu yılın finali İngiliz vs Alman olsun, yerimizde duramayalım.
Biz bazıları gibi yolda bulduklarımızı yola çıktıklarımıza değişmeyiz Şerlok beyciğim. @DarkLegenD bu taş sana
Nagelsmann hoca gerçekten başarılı bir il ortaya koyuyor ama biz bu mücadelede sonuna kadar Mou hocamızın yanındayız..
Geçen sene Ajax bundan daha da iyi top oynuyordu. Onlar da mı Alman disipliniyle başardılar bunuDemek ki bütün Almanya Alman disiplini uygulamadığı için öyleler, but we trust in German’s discipline
Şaka bir yana bu oturmuş futbol sistemi gerçekten büyük bir disiplin gerektiriyor ve hiçbir şeye olmasa bile tam bunun için Alman disiplini tanımı tam yakışıyor bence
Hayalim Leipzig-Münih ya da Leipzig-Liverpool finali. Herkes Liverpool’u ağır favori olarak görürken maçın sonunda İstanbul’da Leipzig kupayı kaldırıyor
@DarkLegenD ile @Tolstoyevski İngiliz Alman İngiliz Alman derken Ramos kupayı kaldırdı bile Şerlok beyciğim..Bakın pek umursamıyorsunuz ancak burada ŞL'nin sefiri var, sessiz sedasız kupayı kazanacak yine.
Ekli dosyayı görüntüle 75627
@DarkLegenD ile @Tolstoyevski İngiliz Alman İngiliz Alman derken Ramos kupayı kaldırdı bile Şerlok beyciğim..
Bu final olmasın Şerlok beyciğim, arada kalmak istemiyorumRamos mu... alınacak bir intikam var Utku beyciğim, Liverpool - Real Madrid finali... var bir hayalimiz.
Ekli dosyayı görüntüle 75628
Manchester City vs Münih/Dortmund maçları da kulağa çok seksi geliyor. Merih Demiral olsaydı Juventus isterdim hatta belki de ihtimal bile verirdim.Hayalim Leipzig-Münih ya da Leipzig-Liverpool finali. Herkes Liverpool’u ağır favori olarak görürken maçın sonunda İstanbul’da Leipzig kupayı kaldırıyor
Biz bazıları gibi yolda bulduklarımızı yola çıktıklarımıza değişmeyiz Şerlok beyciğim. @DarkLegenD bu taş sana
Nagelsmann hoca gerçekten başarılı bir iş ortaya koyuyor ama biz bu mücadelede sonuna kadar Mou hocamızın yanındayız..
Beni anlayamamışsınız... İngiltere benim için hep ayrı bir yerde. Sadece yeni maceralara atılmak istiyorum.Aynen öyle Utku beyciğim, @DarkLegenD sonraki tur Leipzig'in rakibi bir ihtimal City olursa bu sefer de "üstün İngiliz futbolu" diye diye dolaşmaya başlar zaten.
Bu final olmasın Şerlok beyciğim, arada kalmak istemiyorum
Manchester City vs Münih/Dortmund maçları da kulağa çok seksi geliyor. Merih Demiral olsaydı Juventus isterdim hatta belki de ihtimal bile verirdim.
Beni anlayamamışsınız... İngiltere benim için hep ayrı bir yerde. Sadece yeni maceralara atılmak istiyorum.