16 Şubat 2020 Pazar Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    21
Survivor hak ettiği reytingleri almış. Salı günü dışında gün birinciliğini kaptıracağını zannetmiyorum. Özellikle bugün Zalim İstanbul ve Elma için final çanları çalabilir :A :A

Savaşçı'ya da helal olsun, bu zorlu günde 9 reytinge yakın almak her dizinin harcı değil.

Survivor hak ettiği reytingleri almış. Salı günü dışında gün birinciliğini kaptıracağını zannetmiyorum. Özellikle bugün Zalim İstanbul ve Elma için final çanları çalabilir :A :A

Savaşçı'ya da helal olsun, bu zorlu günde 9 reytinge yakın almak her dizinin harcı değil.
7.93 almış 9 reytingle yakından değil uzaktan bile alakası yok. :A

Yasak Elma 2 sezondur mücadele ediyor ne çanı hoşt :A

• Beğendim
Reactions: cookies
Anti Survivorcular istediğiniz kadar çürütmeye çalışın...Aylarca türkiye gündeminde olacak....Gazetelerde haber olacak...Magazin programlarında çıkacak...Sosyal Medyada konuşulacak...
Çok iyi bir başlangıç yaptı....Share de Yüzde 30 ulaşmış... Savaşçıyı yerinden etmiş..
Halen bazıları eskiden öyleydi böyleydi..
Vık vık vık..
İzlemezsiniz olur biter.

Dün @kerem de dedim neden izlediğimi:X Prodüksüyonun güzelliği içindi bugunkü bölümü 2-3 reyting birden düşecektir muhtemeen:A

• Güldürdün
Reactions: kerem
.
Eğer bunu yaparsak forumda 3-4 kişi dışında adam kalmaz. Ne acı ama. :A
Kendi kendinle mi konuşuyorsun 😱
@Aserat sen @kerem ile fazla mı tartıştın? :(
20200218_065320.png

@xemrexxx @serhatt @alperuz

Dün @kerem de dedim neden izlediğimi:X Prodüksüyonun güzelliği içindi bugunkü bölümü 2-3 reyting birden düşecektir muhtemeen:A
Yarın reytinglerde görüşelim o zaman. Salı günü hem boş hem de ada konseyi var. Hem eleme olacak hem de sms 1. ve 2. belli olacak. Epey heyecanlı bölüm olacak. :Z

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
.

Kendi kendinle mi konuşuyorsun 😱
@Aserat sen @kerem ile fazla mı tartıştın? :(
Ekli dosyayı görüntüle 75519
@xemrexxx @serhatt @alperuz
Napayım herkes Survivor izliyor, bende kendime kendime konuşayım dedim. :A

Kadın izlerse olacağı oydu :A
Tam tersine Kadın bittiği için boşluğa düştüm. Ümitli olduğum yeni dizide İlker Kaleli gibi muhteşem oyuncular da bunun kreması olmuş oldu. :A

7 karılı hürmüzleri izlersem asıl o zaman psikolojim bozulur. Hakkatten sizin hiç bozulmuyor mu? :A