Reyting Tahmin Yarışması #25 | 'Jet Sosyete' TV'de Nasıl Başlar?

• Güldürdün
Reactions: Aserat
Aşiri reyting yüklemesindendir o :F

Hayır benim verdiğim oranların hemen hemen 2 katını vermişin :A
Evet çünkü aşırı gerçek dışı davranan sizsiniz. Hele ilk 100'e giremez diyenler var bu kadar da saçmalanmaz. Yarınki patlamanız için sabırsızlanıyorum. :A
Bir boşlukçu da bu olacak. İzlenir bence. :A
Sabah erken kalkmaktan kafan gitmiş dinlen sen. :A Geçen sezon Diriliş ve SAK'ın karşısında 6.82 alan diziye bunu demenin başka bir açıklaması olamaz çünkü. :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Kaliteli bir komedi dizisi, neden bu kadar sert eleştriliyor anlamıyorum. :D
Yoo beğenilmemesini anlarım da ilk 100'e giremez tarzı absürd yorumlar da tuhaf. Girememesi için 0.50 reyting bile alamaması lazım ki o kadar kötü gitmesi mümkün değil. :A

Evet çünkü aşırı gerçek dışı davranan sizsiniz. Hele ilk 100'e giremez diyenler var bu kadar da saçmalanmaz. Yarınki patlamanız için sabırsızlanıyorum. :A

Sabah erken kalkmaktan kafan gitmiş dinlen sen. :A Geçen sezon Diriliş ve SAK'ın karşısında 6.82 alan diziye bunu demenin başka bir açıklaması olamaz çünkü. :A
0 küsür reytingli yapımlar yok mu??? Nesi gerçek dışı:F Hadi alsın 1 reyting. 1 reytinge sevineceksen bence konuyu kapat git:F

• Sinir Bozucu
0 küsür reytingli yapımlar yok mu??? Nesi gerçek dışı:F Hadi alsın 1 reyting. 1 reytinge sevineceksen bence konuyu kapat git:F
Yeni bölümler de Total'de 2 küsür alıyordu zaten orada pek büyük bir beklentim yok. Ama önemli olan AB ve onun için bile 2 küsür yazan var insan utanır. :A

Yeni bölümler de Total'de 2 küsür alıyordu zaten orada pek büyük bir beklentim yok. Ama önemli olan AB ve onun için bile 2 küsür yazan var insan utanır. :A
Ben de AB'de 2 küsür yazdım:F Allah aşkına şuan boş yere muhalefetlik yapıyorsun bana:F Hayır beni geçiceksin diye korkuyorum. Şuan elim ayagım titriyor:F

• İlginç
Gereksiz eleminle objektifliği kenara atan sensin yarın sabah hep birlikte göreceğiz. :A
Yarın iyi bi reyting alsanız da dönüpdolaşağin reyting yazdiklarim olacak:F Ben yarına bakarım ucuz geçicii mutluluklar beni bağlamaz :F YArın sabah sevin istediğin kadar ama bitişinde gözüme görünme:F

Yarın iyi bi reyting alsanız da dönüpdolaşağin reyting yazdiklarim olacak:F Ben yarına bakarım ucuz geçicii mutluluklar beni bağlamaz :F YArın sabah sevin istediğin kadar ama bitişinde gözüme görünme:F
Şu an yayındayız kalite görmek istersen bekliyorum. İlk 10 dakika o kadar Total ki alırız izleyiciyi. :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash