Aşiri reyting yüklemesindendir o
Fi ve Masum'un aksine TV'den bilinen bir dizi olması, komedi boşluğu ve AB'deki sağlam kitlesine güvenerek:
Total: 2.10
AB: 4.00
ABC1: 3.40
Hayır benim verdiğim oranların hemen hemen 2 katını vermişin
Aşiri reyting yüklemesindendir o
Fi ve Masum'un aksine TV'den bilinen bir dizi olması, komedi boşluğu ve AB'deki sağlam kitlesine güvenerek:
Total: 2.10
AB: 4.00
ABC1: 3.40
Evet çünkü aşırı gerçek dışı davranan sizsiniz. Hele ilk 100'e giremez diyenler var bu kadar da saçmalanmaz. Yarınki patlamanız için sabırsızlanıyorum.Aşiri reyting yüklemesindendir o
Hayır benim verdiğim oranların hemen hemen 2 katını vermişin
Sabah erken kalkmaktan kafan gitmiş dinlen sen. Geçen sezon Diriliş ve SAK'ın karşısında 6.82 alan diziye bunu demenin başka bir açıklaması olamaz çünkü.Bir boşlukçu da bu olacak. İzlenir bence.
Bu düzenleme sana puan kaybı olarak dönecek korkarım.@Aserat ufak bir düzenleme yaptım haberin olsun
Umrumda değilBu düzenleme sana puan kaybı olarak dönecek korkarım.
Sonunda gerçeklere sırtını dönmeyen biri teşekkürler.TOTAL: 2.79
AB: 4.54
ABC1: 4.30
Kaliteli bir komedi dizisi, neden bu kadar sert eleştriliyor anlamıyorum.Sonunda gerçeklere sırtını dönmeyen biri teşekkürler.
Yoo beğenilmemesini anlarım da ilk 100'e giremez tarzı absürd yorumlar da tuhaf. Girememesi için 0.50 reyting bile alamaması lazım ki o kadar kötü gitmesi mümkün değil.Kaliteli bir komedi dizisi, neden bu kadar sert eleştriliyor anlamıyorum.
0 küsür reytingli yapımlar yok mu??? Nesi gerçek dışı Hadi alsın 1 reyting. 1 reytinge sevineceksen bence konuyu kapat gitEvet çünkü aşırı gerçek dışı davranan sizsiniz. Hele ilk 100'e giremez diyenler var bu kadar da saçmalanmaz. Yarınki patlamanız için sabırsızlanıyorum.
Sabah erken kalkmaktan kafan gitmiş dinlen sen. Geçen sezon Diriliş ve SAK'ın karşısında 6.82 alan diziye bunu demenin başka bir açıklaması olamaz çünkü.
Yeni bölümler de Total'de 2 küsür alıyordu zaten orada pek büyük bir beklentim yok. Ama önemli olan AB ve onun için bile 2 küsür yazan var insan utanır.0 küsür reytingli yapımlar yok mu??? Nesi gerçek dışı Hadi alsın 1 reyting. 1 reytinge sevineceksen bence konuyu kapat git
Ben de AB'de 2 küsür yazdım Allah aşkına şuan boş yere muhalefetlik yapıyorsun bana Hayır beni geçiceksin diye korkuyorum. Şuan elim ayagım titriyorYeni bölümler de Total'de 2 küsür alıyordu zaten orada pek büyük bir beklentim yok. Ama önemli olan AB ve onun için bile 2 küsür yazan var insan utanır.
Gereksiz eleminle objektifliği kenara atan sensin yarın sabah hep birlikte göreceğiz.Ben de AB'de 2 küsür yazdım Allah aşkına şuan boş yere muhalefetlik yapıyorsun bana Hayır beni geçiceksin diye korkuyorum. Şuan elim ayagım titriyor
Yarın iyi bi reyting alsanız da dönüpdolaşağin reyting yazdiklarim olacak Ben yarına bakarım ucuz geçicii mutluluklar beni bağlamaz YArın sabah sevin istediğin kadar ama bitişinde gözüme görünmeGereksiz eleminle objektifliği kenara atan sensin yarın sabah hep birlikte göreceğiz.
Şu an yayındayız kalite görmek istersen bekliyorum. İlk 10 dakika o kadar Total ki alırız izleyiciyi.Yarın iyi bi reyting alsanız da dönüpdolaşağin reyting yazdiklarim olacak Ben yarına bakarım ucuz geçicii mutluluklar beni bağlamaz YArın sabah sevin istediğin kadar ama bitişinde gözüme görünme
Saol Osmanı bile izlerim ama onu aslaŞu an yayındayız kalite görmek istersen bekliyorum. İlk 10 dakika o kadar Total ki alırız izleyiciyi.
Aşırı kaliteden ölüp gidersin zaten yeni çatlamaların için ihtiyacımız var sana.Saol Osmanı bile izlerim ama onu asla