@dreamy zaten Seren Serengil hayranı diye biliyorum 😱
Sen hem süreyi kısalt hem de benim 10dakka bekletmeme kızŞuana kadar hep 1 hafta oylama süresiydi ama bukez 5 gün yapmıştık. Tekrar 1 haftaya yükselttim ama geldiğin an oylasaydın yetişiyordun
Bu turuda atlarsa ilk bölümü izleyeceğim7 numara nasıl buralaragelmiş overrop lobisi iş başında resmen. Ss
1 buçuk saat sürdü bakman 😡 5 gündür uğrasaydınyaSen hem süreyi kısalt hem de benim 10dakka bekletmeme kız
Geldiğimi fark ettiysen süre bitiyor diye uyarabilirdin Ben nerden bileyim? dimi1 buçuk saat sürdü bakman 😡 5 gündür uğrasaydınya
farkettiğim an yazdım etiketledim 2 konuya 😲Geldiğimi fark ettiysen süre bitiyor diye uyarabilirdin Ben nerden bileyim? dimi
Bildirim gelmedi bana Sadece beğeni bildirimin geldifarkettiğim an yazdım etiketledim 2 konuya 😲
o sonraydı, hatta kaybolmasın diye diğer film yorumlarına atmadım beğeni. iyice bak görürsünBildirim gelmedi bana Sadece beğeni bildirimin geldi
NEyseki finallaere yetişiyorumo sonraydı, hatta kaybolmasın diye diğer film yorumlarına atmadım beğeni. iyice bak görürsün
ama şuan 2 farklı dizi oylamada olabilirdi. 1 oy ile elendiler :SNEyseki finallaere yetişiyorum
Hangi dizler? O zaman da eşitlenirlerdiama şuan 2 farklı dizi oylamada olabilirdi. 1 oy ile elendiler :S
yedek jüri devreye koyardım oylamayanların yakasına yapışıp kullanmalarını sağlardim ama çaktırma böyle olması tabiki beni az yordu, sadece trip atmaya çalışıyorumHangi dizler? O zaman da eşitlenirlerdi
Farkındayım Ben nedense hiç mağdur olamıyorum rolümü çaliyorsunyedek jüri devreye koyardım oylamayanların yakasına yapışıp kullanmalarını sağlardim ama çaktırma böyle olması tabiki beni az yordu, sadece trip atmaya çalışıyorum
Asıl sen trip attırmıyorsun Haksızken haklı duruma getirtebiliyorsun kendini 😡Farkındayım Ben nedense hiç mağdur olamıyorum rolümü çaliyorsun
Haklılık tribimi elimden aldiğin için üzülüyorum zatenAsıl sen trip attırmıyorsun Haksızken haklı duruma getirtebiliyorsun kendini 😡
Aslında kimse kimseye trip atmakla haklı değil Gel barışalım 🤗Haklılık tribimi elimden aldiğin için üzülüyorum zaten
tmmAslında kimse kimseye trip atmakla haklı değil Gel barışalım 🤗