Hizmetçiler - Tanıtım Fragmanı | Kanal D - Yeni Dizi

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,654
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Kanal D'nin iddialı dizisi Hizmetçiler'in tanıtımı yayınlandı!

f90c3b4b-c25b-41e2-8cd1-dc2f9505bfaf.jpg

Yapımcılığını Fabrika Yapım / Öner Arslanel'in üstlendiği, senaryosunu Makbule Kosif'in kaleme aldığı, proje tasarımını Ali Leskay'ın yaptığı dizinin başrollerini Deniz Baysal Yurtcu, Algı Eke, Selen Domaç, Aleyna Solaker, Yiğit Kirazcı ve Seçkin Özdemir paylaştığı dizi, Meksika’da reyting rekorları kıran “Ellas son La Alegria Del Hogar”dan uyarlanıyor.

'Hizmetçiler' yakında Kanal D'de! İşte tanıtım fragmanı:

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: Angelica
4N1K'nın ardından Fabrika Yapım / Öner Arslanel kalitesini konuşturmuş yine... :) Harika olmuş, bu kadar beklemiyordum açıkçası.

• Beğendim
Reactions: Nikos litas
Fragman fena değil ama kadro biraz daha iddialı olabilirdi. Yine de tutar bu iş. Bir Hizmetçilerin başrol olacağı türk dizisi eksikti zaten. :A

UTC feat. Umutsuz Ev Kadınları olmuş. :A Ama beklediğimden daha iyi görünüyor uygun bir günde olursa (mesela cumartesi çok iyi olur) ilk bölüme bakabilirim. :A

• Beğendim
Reactions: Nikos litas
Tanıtımı beğendim. Muhtemelen Cumartesi yayınlanır dizi, Perşembe'den korkuyor kanallar.

Ben beğendim şahsen. UTC havası aşırı var dizide. Bakarım ilk bölüme. :Z :Z

ben tutmaz diyenlerdenim ama fragman ya 1 şans verelim ne kaybedersin havasında olmuş ve beni kazandı ilk bölümü izleyeceğim :)

Ben böyle düşünmemiştim:( Daha entrika dolu Umutsuz Ev KAdınları tadında orta yaş kesimi de içine çekebilecek bişey sanmıştım:( Bunlar ancak ergenlere hitap eder. Seçkin varsa batmıştır o iş...

• Olmamış
Reactions: Emre Ozansoy
Tutacak izlenimi vermedi bana. Cumartesi günü yayınlanırsa çok alternatif yapımlar var. Tutacağını düşünmüyorum açıkçası. :)