Yıldız'ın Leyla'yı Dövdüğü "Yasak Elma" Fragmanından Rekor Rakam!

serhatt

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
67,667
Puanı
1,060
FOX TV'nin sevilen dizisi 'Yasak Elma'dan büyük başarı!

Medyapım'ın yapımcılığını üstlendiği, başrollerinde; Şevval Sam, Talat Bulut, Eda Ece, Şafak Pekdemir, Nesrin Cavadzade ve Barış Kılıç gibi isimlerin yer aldığı dizinin 3 gün önce yayınlanan yeni bölüm fragmanı 5 milyon izlenmeyi geçerek büyük bir başarıya imza attı. Ayrıca dizi Youtube trend videolarda da 3. sırada.

"Yasak Elma" yeni bölümleriyle her Pazartesi FOX TV'de!

Youtube izlenmesine bakacaksak Mucize Doktor'un fragmanları her hafta 3-4 milyon izleniyor bence gerek yoktu böyle bir konuya. :A Halkımız paçoz seviciliğini göstermiş maalesef. :A

Youtube izlenmesine bakacaksak Mucize Doktor'un fragmanları her hafta 3-4 milyon izleniyor bence gerek yoktu böyle bir konuya. :A Halkımız paçoz seviciliğini göstermiş maalesef. :A
MD kimsenin alamadığı reytingi alıyor, normal olarak izlenmelerinin çok olması normal :A Asıl her hafta her hafta MD'nin küsürlerle kırılan rekor konularına gerek yok :A

• Beğendim
Reactions: Ahmed
24 saatte 2 milyon olmuştu. :bhr: Kesinlikle harika fragmanın etkisiyle, bölümden 8 bekliyorum. :Z

MD kimsenin alamadığı reytingi alıyor, normal olarak izlenmelerinin çok olması normal :A Asıl her hafta her hafta MD'nin küsürlerle kırılan rekor konularına gerek yok :A
Dizinin kendi bölümü olsa tamam da 5 milyon günümüzde inanılmaz bir başarı değil. Çoğu dizi de trendlere giriyor her hafta. :A Bir saç baş yolma sahnesi yüzünden şişirmeye doyamadınız. :A

Dizinin kendi bölümü olsa tamam da 5 milyon günümüzde inanılmaz bir başarı değil. Çoğu dizi de trendlere giriyor her hafta. :A Bir saç baş yolma sahnesi yüzünden şişirmeye doyamadınız. :A
Valla ben son zamanlarda 24 saatte 2 milyonu geçen bir fragman hatırlamıyorum. Hele bu kadar kısa sürede 5 milyon izlenen fragman yok bence. :A Çat la. :A

• Harika
Reactions: alperuz
Kıskançlığından napacağını şaşırdın git az ötede çatla. 4 sezon geliyor :Z

• Harika
Valla ben son zamanlarda 24 saatte 2 milyonu geçen bir fragman hatırlamıyorum. Hele bu kadar kısa sürede 5 milyon izlenen fragman yok bence. :A Çat la. :A
Kıskançlığından napacağını şaşırdın git az ötede çatla. 4 sezon geliyor :Z
İzlediğim dizilerden biri her hafta hem reytinglerde hem de izlenmelerde rekor kırıyorken niye çatlayayım. Bu dizinin ekibi ve izleyicileri gibi kırk yılda bir 8 reyting veya 5 milyon görünce havalara uçanlardan değilim çok #şükür. :A

• Sinir Bozucu
Reactions: Özgür
İzlediğim dizilerden biri her hafta hem reytinglerde hem de izlenmelerde rekor kırıyorken niye çatlayayım. Bu dizinin ekibi ve izleyicileri gibi kırk yılda bir 8 reyting veya 5 milyon görünce havalara uçanlardan değilim çok #şükür. :A
Senin izlediğin dizileri de saydırma bana hepsi reyting canavarına yenik düştü :A

kız kaknem eray o ka saçma bir şey yazmışsın ki kahrolarak serhata katılmak zorunda kaldım bu konudaki fikrine.ss

Her hafta açsan ne olur açmasan ne olur sonuç olarak izlenmeye göre konu açtın mı açmadın mı olay bu? :A
DoxGkN0X4AA68Z5.jpg
Konu izlemeye göre açıp açmamak değil, her hafta aynı şekilde izlenen bir dizinin konusunu açmak ayrı, ilk kez bu kadar izlenen dizininkini açmak ayrı.

• Harika